Κυριακή 16 Μάρτη 2003 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αγωνιστικός «συναγερμός» στο θεσσαλικό κάμπο

ICON

Παλλαϊκές διαστάσεις αναμένεται να πάρει το πανθεσσαλικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι της ερχόμενης Παρασκευής, 21 Μάρτη, στην κεντρική πλατεία της Λάρισας και το οποίο διοργανώνουν από κοινού οι δευτεροβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις εργαζομένων, αγροτών, επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων των θεσσαλικών νομών.

Θα βρεθούν εκεί:

  • Εργαζόμενοι από τις πόλεις των τεσσάρων θεσσαλικών νομών, οι οποίοι θα συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν όλα τα Εργατικά Κέντρα της περιοχής, με μόνη θλιβερή εξαίρεση το Εργατικό Κέντρο Βόλου, η κεντροαριστερή πλειοψηφία του οποίου κήρυξε...4ωρη στάση εργασίας!
  • Αγρότες, που θα ξεκινήσουν από τα χωριά της θεσσαλικής γης - αρκετοί θα πάρουν μαζί τους και τα τρακτέρ - για να μεταφέρουν στη θεσσαλική πρωτεύουσα την αγωνιστική φλόγα της αγροτιάς, και να συνενώσουν τις αγωνιστικές δυνάμεις τους με τη μαχόμενη εργατιά.
  • Επαγγελματοβιοτέχνες και έμποροι, οι οποίοι θα έχουν κλείσει τα μαγαζιά τους συμμετέχοντας στην απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΒΕΕ και οι κατά τόπους σύλλογοί τους.

Και θα είναι αυτός ο αγωνιστικός συναγερμός στην κεντρική πλατεία της Λάρισας η έκφραση της παλλαϊκής καταδίκης του πολέμου και του ιμπεριαλισμού.

Και θα είναι αυτή η αγωνιστική πανθεσσαλική συνάντηση όλων των λαϊκών στρωμάτων της πόλης και του χωριού ένας σταθμός και ταυτόχρονα μια αφετηρία στην αγωνιστική πορεία του θεσσαλικού λαού με στόχο όχι μόνο την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων της περιοχής και την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, αλλά και για τη συγκρότηση του Λαϊκού Μετώπου που μπορεί να φέρει τη Λαϊκή Εξουσία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ