Σάββατο 22 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΤΟ ΡΕΧΑΓΚΕΛ
«Ούτε σκέψη αποτυχίας»

Δρόμος χωρίς γυρισμό είναι για τον Ομοσπονδιακό προπονητή Οτο Ρεχάγκελ ο κρίσιμος αγώνας στις 2 Απρίλη που θα δώσει η Εθνική μας στο Μπέλφαστ με τη Βόρεια Ιρλανδία για τα προκριματικά του ΕΥΡΩ 2004. Η οριακή θέση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση καθιστά τη νίκη μονόδρομο. Γι' αυτό η αποτυχία ούτε σαν απλή σκέψη δεν περνάει από το μυαλό το Γερμανού προπονητή, όπως τόνισε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε: «Δε σκέφτομαι το μέλλον της ομάδας σε περίπτωση ήττας, διότι είμαι θετικός άνθρωπος. Το μόνο που με ενδιαφέρει και πιστεύω ότι ενδιαφέρει και τους ποδοσφαιριστές μας είναι η νίκη. Οπότε σκέπτομαι θετικά και όχι αρνητικά. Αυτό που υπάρχει στο μυαλό μου είναι η επικράτηση στο Μπέλφαστ. Είμαι βέβαιος ότι και οι παίκτες μας έχουν την ίδια νοοτροπία. Ξέρουν και πιστεύω ότι αντιμετωπίζουν τον αγώνα με σοβαρότητα και καθόλου επιπόλαια».

Ο κ. Ρεχάγκελ πρόσθεσε πως εκτός της νίκης που θέλει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στη Βόρεια Ιρλανδία είναι σημαντικό να έχει απώλειες και η Ουκρανία. «Στο Μπέλφαστ έχουμε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε τη διαφορά με τους Ουκρανούς. Πρόκειται για μια έδρα από την οποία δεν πέρασαν νικηφόρα. Με δική μας νίκη στο Μπέλφαστ και ήττα των Ουκρανών από τους Ισπανούς, τα δεδομένα αλλάζουν».

Αναφερόμενος στους τραυματίες διεθνείς ο Οττο Ρεχάγκελ δήλωσε ότι ο Χρήστος Πατσατζόγλου είναι απώλεια, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συμμετοχή του Αγγέλου Μπασινά. Παράλληλα, χαρακτήρισε σημαντικό το φιλικό με την Αυστρία που προηγείται του αγώνα με τη Βόρεια Ιρλανδία. Τέλος, ο Ομοσπονδιακός προπονητής απάντησε και στις ερωτήσεις που του τέθηκαν για όσα είδαν εσχάτως το φως της δημοσιότητας, όσον αφορά στις σχέσεις του με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση, και για το ενδεχόμενο συνεργασίας του με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, διευκρινίζοντας ότι οι σχέσεις των δυο ανδρών είναι άριστες.

Οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι: Αμανατίδης Ιωάννης (Στουτγκάρδη), Βενετίδης Στυλιανός (Ολυμπιακός), Βρύζας Ζήσης (Περούτζια), Γεωργιάδης Γεώργιος (ΠΑΟΚ), Γιαννακόπουλος Στυλιανός (Ολυμπιακός), Γκούμας Ιωάννης (Παναθηναϊκός), Ζαγοράκης Θεόδωρος (ΑΕΚ), Καραγκούνης Γεώργιος (Παναθηναϊκός), Καφές Παντελής (ΠΑΟΚ), Κυργιάκος Σωτήριος (Παναθηναϊκός), Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος (Ανόβερο), Λάκης Βασίλειος (ΑΕΚ), Μπασινάς Αγγελος (Παναθηναϊκός), Νικολαΐδης Θεμιστοκλής (ΑΕΚ), Νικοπολίδης Αντώνιος (Παναθηναϊκός), Νταμπίζας Νικόλαος (Νιούκαστλ), Σεϊταρίδης Γεώργιος (Παναθηναϊκός), Τσάρτας Βασίλειος (ΑΕΚ), Φύσσας Παναγιώτης (Παναθηναϊκός), Χαλκιάς Κωνσταντίνος (Ηρακλής) και Χαριστέας Αγγελος (Βέρντερ Βρέμης).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ