Παρασκευή 10 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Γκάλοπ...

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ γκάλοπ χτες, αυτή τη φορά της Βι-Πι-Αρ-Σι. Ελπίζουμε να το μελετήσατε καλά, να είδατε επακριβώς τα ποσοστά και τις απόψεις σας και, γενικότερα, τον τρόπο που σκέφτεστε.

Βεβαίως, δε διανοούμαστε ότι υπάρχουν ανάμεσά σας άνθρωποι που σκέφτονται αλλιώς, ή ότι έχουν διαφορετική από το γκάλοπ εικόνα για την πραγματικότητα και, κυρίως, άνθρωποι που ...θα ψηφίσουν αλλιώς!

Αυτό έλειπε τώρα να διαψεύσουμε τα γκάλοπ και τις εταιρίες μετρήσεων κοινής γνώμης! Τι νομίζουμε πια πως είμαστε; Η ...κοινή γνώμη; `Η, μήπως, το ...εκλογικό σώμα;

ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ, απ' ό,τι είδαμε, το έριξε ο υπουργός Υγείας Λάμπρος Παπαδήμας, ο οποίος πήγε στο Σισμανόγλειο και εγκαινίασε νέες μονάδες, καινούρια ιατρικά μηχανήματα σε ένα νοσοκομείο πεντακάθαρο, όπου δεν υπήρχαν ράντζα και παραπονούμενοι ασθενείς...

Πάλι καλά, βρε παιδί μου, που έρχονται πού και πού οι εκλογές και έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να βλέπουμε το πραγματικό πρόσωπο της δημόσιας υγείας, γιατί τόσο καιρό νομίζαμε ότι υπήρχαν πολλά, σοβαρά και χρόνια προβλήματα, όπως και έλλειψη χρηματοδότησης.

ΚΑΛΑ, εκεί στο ΝΑΤΟ δεν το καταλάβανε ότι γίνανε ρεζίλι; Βγήκε η βρετανική «Γκάρντιαν» με δημοσίευμα περί κατασκόπου των Σέρβων, ο οποίος μετέδιδε - λέει - από την καρδιά της Συμμαχίας πληροφορίες στο Βελιγράδι.

Μάλιστα, ήταν τόσο καλή η πληροφόρηση - λένε - που ήξεραν οι Σέρβοι το πρόγραμμα των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ και προετοιμάζονταν αναλόγως.

Βεβαίως, δεν είναι να έχεις και πολλή εμπιστοσύνη σε τέτοιες «πληροφορίες», καθώς οι σκοπιμότητες είναι το κυρίαρχο κίνητρο σε αυτούς τους κύκλους. Πλην όμως, δεν μπορούσαν να το αποφύγουν οι ΝΑΤΟικοί;

Διότι άλλο πράγμα, βρε παιδί μου, να εκτίθενται έτσι πριν 20 χρόνια, ας πούμε, που, όσο να 'ναι, υπήρχε μια Σοβιετική Ενωση με την Κα - Γκε - Μπε της και την αντικατασκοπία της κι άλλο να σου κάνει τέτοια ...μια σταλιά χώρα, όπως η Γιουγκοσλαβία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ