Τετάρτη 26 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
Τηλεόραση
Εδώ ο κόσμος καίγεται...

Εδώ ο κόσμος καίγεται και... το MEGA παρουσιάζει το «Πάρτι». Την ώρα που η Βαγδάτη, βομβαρδίζεται από τα γεράκια του ΝΑΤΟ και ο κόσμος ολόκληρος είναι στους δρόμους και διαδηλώνει για την ειρήνη, το MEGA βγάζει μετά... βαΐων και κλάδων στον «αέρα» ένα ακόμα ξενόφερτο τηλεσκουπίδι το «Πάρτι».

Μετά τη «Φάρμα», που ολοκληρώθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το MEGA μη θέλοντας να μείνει έξω από το «χορό» των ριάλιτι τηλεσκουπιδιών που έχει ανοίξει ο ΑΝΤΕΝΝΑ με τον αντιαισθητικό του «Τοίχο», παρουσίασε το «Πάρτι». Οπως όλα τα «επιμορφωτικά» παιχνίδια αυτού του τύπου, με τα οποία τα κανάλια εμπλουτίζουν τα προγράμματά τους, το συγκεκριμένο θα εκτυλίσσεται μέσα σε ένα μπαρ, το οποίο και θα διαχειρίζονται οι δεκατέσσερις παίκτες. Τη ζωή των παικτών μέσα και έξω από το «Πάρτι» θα καταγράφουν όπως πάντα κάμερες, όχι όμως σταθερές αλλά φορητές.

Οσον αφορά τους τηλεθεατές, όπως σε κάθε ριάλιτι, το οποίο τώρα ονομάζεται και «αμφίδρομο», θα καταθέτουν τον οβολό τους μέσω μηνυμάτων από τα κινητά τους τηλέφωνα. Οι παίχτες, σύμφωνα και με το διαφημιστικό τρέιλερ του παιχνιδιού αλλά και με την εμπειρία από τα προηγούμενα, θα ειδικεύονται σε πισώπλατα μαχαιρώματα, ρουφιανιές, ίντριγκες, πάθη και λοιπές «ψυχαγωγικές δραστηριότητες». Φυσικά με το ανάλογο έπαθλο, των 150.000 ευρώ. Τόσο πάει το ρεζιλίκι στην τηλεόραση...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ