Παρασκευή 10 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Ραχοκοκαλιά του αριστερού κινήματος το ΚΚΕ»

Δήλωση - διάψευση του Στέφανου -Ανδρέα Μιχαλόπουλου, ζωγράφου

Διαψεύδει όσα γράφτηκαν σε χτεσινές εφημερίδες, όπου τον παρουσίαζαν να φεύγει από το ΚΚΕ και να προσχωρεί στο κόμμα του Χαραλαμπίδη, ο Στέφανος - Ανδρέας Μιχαλόπουλος, ζωγράφος από την Κέρκυρα. Με δήλωση του, τονίζει χαρακτηριστικά, εκτός των άλλων: «...Διαψεύδω το ό,τι γράφτηκε σήμερα (χτες) στον Αθηναϊκό Τύπο για δήθεν αποχώρησή μου από το ΚΚΕ, για συμμετοχή μου σ' αυτό ή άλλο κόμμα. Πρώτον, γιατί δεν μπορεί να έχω αποχωρήσει από ένα κόμμα που δεν ήμουνα, από εννέα τουλάχιστον χρόνια, μέλος του. Και δεύτερον, γιατί επιθυμώ αυτή τη στιγμή να είμαι μέλος κάποιου άλλου κόμματος».

«Επί τη ευκαιρία, θα 'θελα επιπλέον, να δηλώσω, τονίζει ο Σ. Μιχαλόπουλος, ότι το ΚΚΕ είναι η ραχοκοκαλιά του αριστερού κινήματος στην Ελλάδα και πιστεύω ότι αυτό καταγράφεται, όχι μόνο από το σάλπισμα των κινητοποιήσεων και από την επιτυχία στις μορφές πάλης, αλλά πολύ περισσότερο από τη συμμετοχή του στους αγώνες».

Ας σημειωθεί, ακόμα, ότι πρόσωπο με το όνομα Κώστας Βλάσσης που φέρεται να προέρχεται από το ΚΚΕ και να ενισχύει το κόμμα του Χαραλαμπίδη, δεν έχει ούτε είχε, τουλάχιστον την τελευταία 15ετία, καμία οργανωτική σχέση με το ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ