Παρασκευή 10 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

Ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 9ης Απρίλη, οι ΚΟ του ΚΚΕ εντείνουν τη δράση τους για να φτάσει πλατιά στον ελληνικό λαό η πολιτική πρόταση του Κόμματος. Σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, σε χωριά, πόλεις, εργασιακούς χώρους, πανεπιστήμια, παντού, όπου ζει, ψυχαγωγείται, σπουδάζει και εργάζεται ο λαός και η νεολαία βρίσκονται τα μέλη του ΚΚΕ και τα στελέχη του, δίνοντας τη μάχη τους να φτάσει παντού η πολιτική πρόταση του Κόμματος. Στα πλαίσια αυτά, πραγματοποιούνται τις επόμενες μέρες οι παρακάτω δραστηριότητες:

Σήμερα, Παρασκευή:

Στο Νοσοκομείο «Αγία Ολγα» στις 9.30 π.μ. η Λιάνα Κανέλλη και ο Μπ. Αγγουράκης.

Στον ΕΟΤ, στις 12.30 το μεσημέρι, με τους Λιάνα Κανέλλη και Δήμο Θεοδώρου.

Στην Αττική Οδό, στις 7 π.μ. με τους Δημήτρη Βανδώρο και Γιάννη Πάσουλα.

Στη ΔΕΗ ΔΥΣ στις 8.30 π.μ. με τον Ηλία Σταμέλο.

Στο ΚΑΠΗ στο κέντρο Χαϊδαρίου στις 10 π.μ. με τον Κώστα Κορτζίδη.

Στην κεντρική αγορά Καλλιθέας στις 10.30 π.μ. με τον Χρήστο Κατσώτη.

Στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας «Ικαρος» στις 7.30 μ.μ. και στα στέκια της νεολαίας στην Αλσούπολη στις 8.30 μ.μ. με τον Νίκο Σερετάκη.

Στην αγορά της Αλσούπολης στις 5.30 μ.μ. με τον Παναγιώτη Τσουκαλά.

Στα μαγαζιά του Θησείου στις 6.30 μ.μ. με τον Γιώργο Σκιαδιώτη.

Στο Παγκράτι στις 6 μ.μ. με την Αρετή Μήτση.

Στα Ανω Πετράλωνα στις 6 μ.μ. με τον Στέλιο Λάμπρου.

Στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στις 12 το μεσημέρι με τους Γιώργο Ρούση και Τάκη Σινιόρο.

Αύριο, Σάββατο:
  • Περιοδεία στη λαϊκή αγορά του Περισσού στις 9.30 το πρωί με τον Παναγιώτη Τσουκαλά.
  • Στις 6 μ.μ. σε συγκέντρωση του ΚΚΕ στο εκλογικό κέντρο Λούτσας (Ψαρών και Αρτέμιδος). θα μιλήσει η υποψήφια βουλευτής Στέλλα Κόλλια.
  • Σε σύσκεψη αντιστασιακών της Κυψέλης στα γραφεία του παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ (Καλλιφρονά 30), στις 10.30 το πρωί, θα μιλήσει ο Τάκης Μαυροδόγλου.

- Την Τρίτη, 14/3, η ΚΟΒ Γαλατσίου του ΚΚΕ καλεί τους συνταξιούχους σε σύσκεψη με θέμα: «Ανάλυση της Εκλογικής Διακήρυξης του ΚΚΕ», στις 7 μ.μ., στα γραφεία του παραρτήματος Γαλατσίου της ΠΕΑΕΑ, οδός Αρτέμιδος 6.

Στον Πειραιά

Σήμερα, Παρασκευή:

  • Ο Κ. Τζατζάνης στην πλατεία Καρπάθου της Πειραϊκής Χερσονήσου στις 6.30 μ.μ.
  • Ο Γιώργος Μαρίνος και ο Τ. Χρυσανθακόπουλος υποψήφιοι βουλευτές της Α` Πειραιά στους εκτελωνιστές στις 9 π.μ.
  • Την ίδια μέρα, ο Γ. Μαρίνος στο εργοστάσιο «Παπαστράτος» στις 13.30 και στις 6 το απόγευμα στην παλιά Κοκκινιά, ενώ ο Θ. Παναγόπουλος θα περιοδεύσει στο Φάληρο στις 7 μ.μ.
Στη Θεσσαλονίκη

Περιοδείες ΚΟΘ του ΚΚΕ για σήμερα Παρασκευή: Στις 7 π.μ. στη ΔΕΗ Καλαμαριάς κλιμάκιο της ΚΟΘ με επικεφαλής τον Νίκο Χριστάνη. Στις 9.30 π.μ. στο Νοσοκομείο Λοιμωδών Παθήσεων κλιμάκιο, με επικεφαλής τον Νίκο Χριστάνη. Στις 6 μ.μ. στην Ασπροβάλτα. Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στα Λαγκαδίκια, με ομιλητή τον Σωκράτη Γραβαλά.

Στη Λάρισα

Σήμερα Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν στη Λάρισα οι παρακάτω συγκεντρώσεις: Σε Δίλοφο στις 6 μ.μ., Χαρά στις 7 μ.μ. και Ζάππειο στις 8 μ.μ. με τον Γ. Πατάκη. Στη Ζ. Πηγή στις 6.30 μ.μ., στην Υπέρεια στις 7.30 μ.μ. με τον Χ. Αρχοντή. Στον Αετόλοφο στις 7.30 μ.μ. και στο Νερόμυλο στις 8.30 μ.μ. με τον Πέτρο Σίμο. Στην Ελασσόνα και σε σύσκεψη στη συνοικία Βαρόσι με τον Κ. Παπακωνσταντίνου. Περιοδεία στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου Λάρισας στις 6 μ.μ. με τον Αν. Τσαπλέ.

Στη Λέσβο
  • Σήμερα Παρασκευή, ο βουλευτής του ΚΚΕ Στ. Σκοπελίτης θα περιοδεύσει στο Σκόπελο και θα μιλήσει στο Μέσαγρο.
  • Αύριο Σάββατο, ο Β. Παλαιολόγος την Πτερούντα, τα Χίδηρα και θα μιλήσει στη Βατούσα.
  • Την Κυριακή, η ΚΟ Αγιάσου του ΚΚΕ καλεί στο αποκριάτικο γλέντι της, στις 9 μ.μ., στο καφενείο του Προκόπη Δουλαδέλλη.
Στη Λήμνο

Η Αχτιδική Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ διοργανώνει μια σειρά από περιοδείες, μεταξύ των οποίων αύριο Σάββατο, 11/3, στην αγορά της Μύρινας από τον Στ. Σκοπελίτη και τον Γ. Πλάντζο, καθώς και στα χωριά Σάρδες, Δάφνη, Κόρνος. Επίσης, την Κυριακή, περιοδεία στις εργατικές κατοικίες και στο Ανδρώνι με τον Στ. Σκοπελίτη και τον Γ. Πλάντζο.

Σε Σάμο, Ικαρία, Φούρνους

Οι υποψήφιοι βουλευτές στο Νομό Σάμου Αγγελική Βαλεοντή - Δεμερτζή και Νίκος Μουρσελάς θα πραγματοποιήσουν από την Τρίτη, 14/3 έως την Παρασκευή 17/3 τις παρακάτω περιοδείες: Στα χωριά Κουμαραδαίοι, Μεσόγειο, Πάνδροσο, Καλλιθέα, Δρακαίοι, Παλαιόκαστρο της Σάμου. Στην Ικαρία σε Πλαγιά, Αγιο Κήρυκο, Μονοκάμπι. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στους Φούρνους και στο χωριό Χρυσομηλιά.

Στην Πέλλα

Σήμερα Παρασκευή, η ΝΕ Πέλλας του ΚΚΕ θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του Κόμματος στο νομό, στις 8 μ.μ., στην ταβέρνα «Αίνιγμα». Θα ακολουθήσει συζήτηση των υποψηφίων βουλευτών με τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ και αμέσως μετά η συνεστίαση της ΚΟΒ Γιαννιτσών του ΚΚΕ.

Στη Νυρεμβέργη

Η ΚΟ Νυρεμβέργης του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα τις βουλευτικές εκλογές και τις θέσεις του Κόμματος, την Κυριακή και ώρα 14.00 στους χώρους όπου στεγάζεται η κοινότητα. Θα μιλήσει ο Γαρέφης Δελιγκάς, μέλος του Γραφείου της ΝΕ Γερμανίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ