Σάββατο 29 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
Η κατακραυγή να μετατραπεί σε δράση

Με τους εργαζόμενους στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στο Βοτανικό συνομίλησε χτες ο Δ. Αρβανιτάκης

Για την αναγκαιότητα να μετατραπεί σε καθημερινή συνειδητή δράση των εργαζόμενων η μεγάλη κατακραυγή που υπάρχει για τον βρώμικο ιμπεριαλιστικό πόλεμο συζήτησε χτες με τους εργαζόμενους στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στο Βοτανικό ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στο πλαίσιο των εξορμήσεων στελεχών του Κόμματος σε χώρους δουλιάς.

Η συζήτηση ήταν ουσιαστική και έδωσε την ευκαιρία στους εργαζόμενους να έχουν «από πρώτο χέρι» ενημέρωση για τις θέσεις του Κόμματος. Ενδεικτικό για την αναγκαιότητα, αλλά και την αποτελεσματικότητα αυτών των εξορμήσεων είναι το γεγονός ότι, ενώ όλοι οι εργαζόμενοι τάχθηκαν κατηγορηματικά κατά του πολέμου, αρκετοί από αυτούς έθεσαν ερωτήματα που απορρέουν από τη μονόπλευρη ενημέρωση των αστικών ΜΜΕ που προπαγανδίζουν τα «επιχειρήματα» της κυβέρνησης και της άρχουσας τάξης της χώρας μας.

Ο Δ. Αρβανιτάκης υπογράμμισε ιδιαίτερα την ανάγκη να μετρήσουν ήττες οι δυνάμεις που γεννούν και υποστηρίζουν τον παράνομο ιμπεριαλιστικό πόλεμο, τονίζοντας ότι ο λαός πρέπει να ορθώσει το ανάστημά του. Και κάλεσε τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στον αυριανό αποκλεισμό της βάσης της Σούδας και στη συγκέντρωση που διοργανώνει το ΚΚΕ την Πέμπτη 3 Απρίλη στο Σύνταγμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ