Παρασκευή 10 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μεγάλη κυκλοφοριακή άνοδος του «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ»

Ο νέος βελτιωμένος «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ» που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά την προηγούμενη Κυριακή, απέσπασε πολλά κολακευτικά σχόλια από τους αναγνώστες του. Θετικά σχόλια που αντικατοπτρίζονται και στην κυκλοφοριακή αύξηση της εφημερίδας. Είναι ενδεικτικό ότι η κυκλοφορία του «Ρ» την Κυριακή 5 του Μάρτη άγγιξε τα 23.000 φύλλα!

Συγκεκριμένα, ο «Κυριακάτικος ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ» έφτασε τα 22.913 φύλλα (συμπεριλαμβάνονται και 1.565 συνδρομητές σ' αυτά) σε Αθήνα και Πειραιά και παρουσίασε αύξηση της τάξης του 35% ή 5.505 φύλλα από την προηγούμενη Κυριακή 27 του Φλεβάρη. Τα νούμερα της ανόδου της κυκλοφορίας είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά, αν τα συγκρίνουμε με την αντίστοιχη περσινή κυκλοφορία. Πέρσι τέτοια εποχή ο «Ρ» είχε 11.065 φύλλα και αυτή την Κυριακή αυξήθηκε η κυκλοφορία κατά 11.848 φύλλα ή 103% (!!)

Ο «Ρ» με τη συγκεκριμένη κυκλοφορία καταλαμβάνει την 6η θέση στον πίνακα της κυκλοφορίας των εφημερίδων της Κυριακής στην Αθήνα και τον Πειραιά. Μάλιστα, η 7η κατά σειρά εφημερίδα στον πίνακα υπολείπεται κατά 8.810 φύλλα. Είναι χαρακτηριστικό να αναφέρουμε επίσης ότι η κυριακάτικη έκδοση του «Ρ» κατέχει εδώ και αρκετό καιρό σταθερά την 6η θέση στον πίνακα της κυκλοφορίας. Επιπλέον, από τις κυριακάτικες εκδόσεις των εφημερίδων που δίνουν πάνω από 10.000 φύλλα, ο «Ρ» είχε τη μεγαλύτερη αύξηση συγκριτικά με την προηγούμενη Κυριακή με ποσοστό 35%.


Οι προσπάθειες που γίνονται από όλους εμάς που εργαζόμαστε για την καθημερινή έκδοση του «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ», προκειμένου να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την εφημερίδα, θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς. Τα παραπάνω νούμερα φανερώνουν ότι η κυκλοφορία της εφημερίδας μπορεί να αυξηθεί ακόμη περισσότερο. Η αύξηση της κυριακάτικης κυκλοφορίας μπορεί και πρέπει να συνεχιστεί και με την αύξηση της κυκλοφορίας του καθημερινού φύλλου.

Τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πρέπει να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις, προκείμενου ο «Ρ» να μπει στο σπίτι και του τελευταίου εργαζόμενου, κάθε μαθητή, να γίνει αντικείμενο μελέτης και προβληματισμού κάθε προοδευτικού ανθρώπου. Ειδικά αυτές τις μέρες της εκλογικής «μάχης», η καθημερινή ανάγνωση των κειμένων της εφημερίδας και πολύ περισσότερο η διακίνησή της, από τα μέλη και του φίλους του Κόμματους, αποτελεί σημαντικό κομμάτι της καθημερινή πάλης των κομμουνιστών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ