Παρασκευή 10 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΚΚΙ
Oι πρώτοι συνδυασμοί

Οι πρώτοι 36 εκλογικοί συνδυασμοί με τους υποψήφιους βουλευτές του ΔΗΚΚΙ για τις αντίστοιχικες αριθμητικά περιφέρειες της χώρας, ανακοινώθηκαν μετά τη σύνοδο της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής (ΚΠΕ) του κόμματος.

Η διαδικασία της κατάρτισης των συνδυασμών του ΔΗΚΚΙ σε όλη τη χώρα θα ολοκληρωθεί σε νέα Σύνοδο της ΚΠΕ, την ερχόμενη Κυριακή. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δ. Τσοβόλας, θα είναι υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια του νομού Δωδεκανήσου, καθώς και στη Β' περιφέρεια της Αθήνας, όπως ακριβώς και στις προηγούμενες εκλογές του 1996.

Στις μεγάλες περιφέρειες της χώρας, που δεν έχουν κλείσει οριστικά ακόμα οι λίστες, δεν υπάρχει κάποια μεγάλη έκπληξη προς το παρόν. Συγκεκριμένα, στην Α' Αθήνας ξεχωρίζουν τα ονόματα του Τ. Παππά και Δ. Μπέη, καθώς και της σημερινής βουλευτίνας Β. Αράπη - Καραγιάννη. Στη Β' Αθήνας, εκτός από τον Δ. Τσοβόλα, ο βουλευτής Γ. Δημαράς, ο Μ. Δασκαλάκης και ο ηθοποιός Γ. Πάτζας. Στην Α' και Β' Θεσσαλονίκης οι βουλευτές του ΔΗΚΚΙ Τ. Ιντζες και Ρόκκος Γιώργος, θα είναι και πάλι υποψήφιοι και τέλος στη Β' Πειραιά ο βουλευτής του κόμματος Γ. Αράπης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ