Πέμπτη 10 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Περιοδεία στις εγκαταστάσεις της «Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ)» στην Τανάγρα Βοιωτίας, θα πραγματοποιήσει σήμερα, Πέμπτη 10 Απρίλη, στις 8.30 π.μ., κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Σπύρο Στριφτάρη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ. Το κλιμάκιο του Κόμματος θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση του εργοστασίου και στη συνέχεια θα περιοδεύσει στα τμήματα.

-- Οι Κομματικές Οργανώσεις Ζωγράφου του ΚΚΕ καλούν στη συγκέντρωση που διοργανώνουν με θέμα τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ενωσης και το μέλλον των λαών της Ευρώπης, τη Δευτέρα 14 Απρίλη, στις 7.30μ.μ., στην πλατεία Γαρδένιας. Θα μιλήσει ο Κράτης Κυριαζής, γραμματέας της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ.

-- Η Αχτιδική Επιτροπή Χαλκίδας του ΚΚΕ, διοργανώνει τη Δευτέρα 14 Απρίλη, στις 7.μ.μ., στο ΚΕΨΥ Νέας Αρτάκης, σύσκεψη - συζήτηση για τις εξελίξεις από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο ΗΠΑ και Ευρωπαίων κατά του λαού του Ιράκ, την επίθεση του κεφαλαίου κατά των δικαιωμάτων και κατακτήσεων των εργαζομένων και τη στάση των άλλων κομμάτων. Ομιλητής θα είναι ο Λ. Χατζηπαυλίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της ΑΕ Χαλκίδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ