Παρασκευή 11 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΑΙΔΕΙΑ
Μόνον η ΠΚΣ έδωσε τελικά αποτελέσματα

Για άλλη μια χρονιά, η Πανσπουδαστική ΚΣ έδωσε στη δημοσιότητα τα τελικά συγκεντρωτικά αποτελέσματα από όλους τους συλλόγους Ππανεπιστημίων και ΤΕΙ όπου έγιναν εκλογές. Ηταν, επίσης, η μόνη δύναμη, που, καθ' όλη τη διάρκεια της καταμέτρησης, έδινε στα Μέσα Ενημέρωσης τα αποτελέσματα που συγκέντρωνε από όλη την Ελλάδα, χωρίς να επιλέγει ποια αποτελέσματα την εμφανίζουν ενισχυμένη και ποια όχι.

Δυστυχώς, οι υπόλοιπες δυνάμεις, ακόμα και χθες το βράδυ, ένα εικοσιτετράωρο μετά τις εκλογές, δεν έδωσαν τελικά αποτελέσματα και για άλλη μια φορά φοβήθηκαν την αλήθεια, επιλέγοντας να σπείρουν σύγχυση. Η ΔΑΠ δίνει αποτελέσματα σε 156 συλλόγους, παρουσιάζοντάς τα ως τελικά (!) και η ΠΑΣΠ έδωσε αποτέλεσμα σε 153 συλλόγους.

Σημειώνουμε ότι έγιναν εκλογές, σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΦΕΕ και της ΕΣΕΕ, σε 178 συλλόγους των ΑΕΙ και 57 των ΤΕΙ, αλλά σε δυο συλλόγους των ΑΕΙ (Μουσικό και Θεατρικό Θεσσαλονίκης) και δυο συλλόγους των ΤΕΙ (στην Ηγουμενίτσα) δεν υπήρξε αποτέλεσμα, γιατί, κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης, τραμπούκικες, φασιστοειδείς ομάδες εισέβαλαν στις σχολές, έσπασαν και έκαψαν τις κάλπες και τα ψηφοδέλτια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ