Σάββατο 12 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ-Α1
Επιστροφή με ντέρμπι

Μετά τις γιορτές του Ολ Σταρ Γκέιμ και το φάιναλ φορ του Κυπέλλου σήμερα και αύριο έχουν την επιστροφή στη δράση για το πρωτάθλημα της Α1. Και τι επιστροφή. Με ντέρμπι, πολλά σημαντικά παιχνίδια και φυσικά οριακές καταστάσεις, αφού πλησιάζουμε στο τέλος της κανονικής περιόδου. Στο πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής ξεχωρίζει φυσικά η κόντρα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, που θα κρίνει πολλά για την κορυφή της βαθμολογίας, αλλά και η αναμέτρηση της Ολύμπιας Λάρισας με τη Νήαρ Ηστ για την υπόθεση «παραμονή στην κατηγορία».

Αύριο λοιπόν στο κλειστό του Κορυδαλλού τα πιο σπουδαία της αγωνιστικής. Οι «Ερυθρόλευκοι» μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα με 58-55, που έφερε ουσιαστικά το τέλος του ονείρου για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα (αν και υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες) στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα. Βέβαια ο Λευτέρης Σούμποτιτς κάθε άλλο παρά ένα τέτοιου είδους παιχνίδι θα ήθελε για τώρα, άλλα ευελπιστεί ότι οι παίκτες θα ξεχάσουν γρήγορα τα της Ευρώπης. Αντίθετα στους «κιτρινόμαυρους» τα πράγματα δείχνουν να είναι πιο καλά. Από τη μία η ξεκούραση και από την άλλη η απόφαση του ΑΣΕΑΔ που δικαιώνει την ομάδα και δεν της αφαιρεί τους βαθμούς... και όλοι πλέον στην ΑΕΚ, δηλώνουν έτοιμοι για τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει τουλάχιστον τη δεύτερη θέση. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ντράγκαν Σάκοτα ακούει στο όνομα Νίκος Χατζής.

Κατά άλλα στη Λάρισα θα διεξαχθεί ένας αγώνας δίχως αύριο για την τοπική Ολύμπια και τη Νήαρ Ηστ. Το λουμπάγκο που ταλαιπωρεί τον Τάιρον Νέσμπι, πονοκεφαλιάζει τον Νίκο Σταυρόπουλο ο οποίος δε θα ήθελε ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να μην έχει το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας του σε αυτό το ματς. Η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή Τα πράγματα όμως δεν είναι καλά ούτε για τον Ηλία Ζούρο, καθώς ξέμεινε από ψηλούς. Μάγλος και Καράγκουτης τραυματίστηκαν και δεν πήραν μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης (10/04), οπότε ο τεχνικός πρέπει να δώσει άμεσες και καίριες λύσεις σε αυτά τα προβλήματα.

Με την «πλάτη στον τοίχο» το Ηράκλειο υποδέχεται (Σαββ. 17:00) στο Λίντο την ομάδα του Αμαρουσίου, αφού σε περίπτωση νίκης οι Κρητικοί, αγκαλιάζουν την παραμονή στην Α1.

Συνοπτικά το πρόγραμμα: (Λίντο 17:00) Ηράκλειο - Μαρούσι, ( Νεάπολη 17:00) Ολύμπια Λ. - Νήαρ Ηστ, (Περιστέρι 19:00, ΕΤ-1) Περιστέρι - ΠΑΟΚ, (Αλεξάνδρειο 19:00) Αρης - Ηρακλής, Κυριακή (Σπόρτιγκ 17:00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) Παναθηναϊκός - Μακεδονικός, (Ιωνικού 19:00) Ιωνικός ΝΦ - Πανιώνιος, ( Κορυδαλλός 21:00 ΑΛΦΑ) Ολυμπιακός - ΑΕΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ