Σάββατο 12 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
«Μια θάλασσα μακριά»

Κοινωνική περιπέτεια, ελληνικής παραγωγής 2002

Η Ελένη άφησε την Κάρπαθο στα 17 της χρόνια. Είκοσι χρόνια αργότερα ζει στο Λος Αντζελες μαζί με τον άνδρα και τα παιδιά της. Η φροντίδα των παιδιών και του ελληνικού εστιατορίου της οικογένειας είναι οι καθημερινές της ασχολίες. Ξαφνικά ο εφηβικός έρωτας της Ελένης, ο Αρης έρχεται από το νησί στην Αμερική για να τη βρει. Αυτό που κάποτε λαχταρούσε γίνεται τώρα πηγή πόνου. Η Ελένη καλείται να πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση. Θα αφήσει τα παιδιά και τον άντρα της για να ακολουθήσει το όνειρό της ή θα διαλέξει μια ανιαρή και μοναχική ζωή;

Με αρκετά σεναριακά κενά που δεν ξεκαθαρίζει τα πράγματα με αργές κινήσεις στην κάμερα και αρκετό μελό, το «Μια θάλασσα μακριά» είναι μια μέτρια ελληνική παραγωγή. Αρκετές εμμονές περί έρωτος και καθωσπρεπισμού. Τα θετικά στοιχεία της ταινίας οι καλές ερμηνείες και το απέραντο γαλάζιο για άλλη μια φορά.

Κοινωνική περιπέτεια, ελληνικής παραγωγής 2002. Σκηνοθεσία: Ερση Δάνου. Με τους: Ακη Σακελλαρίου, Ταμίλα Κουλίεβα, Χάρη Γιακουμάτος, Ιωάννα Παππά, Πίτερ Αλας, Ρόνι Μέρον, Κρίστοφερ Αγκουιλέρα, Ακριβή Εμμανουηλίδη, Κριστίν Κλουντζιάν, Νικολέττα Ορλάντου, Τέρι Μαράτος, Γιώργο Δερμάτης, Αντονι Περτέσις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ