Τετάρτη 16 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Ο Ν. Αγγελάκης του συνδέσμου διαιτητών Θεσσαλονίκης κληρώθηκε να διευθύνει τον εκτός έδρας αγώνα του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού με την Καλλιθέα, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής στην Α' Εθνική κατηγορία. Στα υπόλοιπα παιχνίδια θα σφυρίξουν: Ολυμπιακός - Αιγάλεω (Μποροβήλος), Ιωνικός - ΑΕΚ (Τσαγκαράκης), Ηρακλής - Ξάνθη (Δαμιανός), Αρης - Προοδευτική (Καμινάρης), ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα (Ζωγράφος), Παναχαϊκή - ΠΑΟΚ (Τεροβίτσας), Πανιώνιος - Ακράτητος (Ταπαντζάς).

Χτες, επίσης, ορίστηκαν και οι έδρες των τριών τιμωρημένων ΠΑΕ, γι' αυτή την αγωνιστική. Στο γήπεδο της Καλαμάτας θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού με το Αιγάλεω, ο Πανιώνιος θα παίξει με τον Ακράτητο στο Βόλο, ενώ ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί τα Γιάννενα στα Περιβόλια Χανίων.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση της ΕΠΑΕ, εκτός από την έκφραση της βαθύτατης θλίψης της για το δυστύχημα στα Τέμπη, αποφάσισε αντί στεφάνων να συμβάλει στον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του Λυκείου Μακροχωρίου Ημαθίας. Επίσης, σε όλους τους αγώνες της 27ης αγωνιστικής να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ