Πέμπτη 17 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Απόψε η συγκέντρωση με την Αλ. Παπαρήγα

Στις 8 το βράδυ, στο μεγάλο αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ

Απόψε στις 8 το βράδυ εργατιά και νεολαία ανταμώνουν στο μεγάλο αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, στη συγκέντρωση με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, που οργανώνουν οι εργατοϋπαλληλικές Αχτίδες της ΚΟΘ του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ.

Θέμα της εκδήλωσης είναι: «Νεολαία και εργατιά στους αγώνες ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, για το δικαίωμα στη μόρφωση και στη δουλιά».

Η συγκέντρωση πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη για τους εργαζόμενους και τη νεολαία στιγμή, με τις δραματικές εξελίξεις του εγκληματικού πολέμου των Αμερικανοβρετανών ιμπεριαλιστών ενάντια στο Ιράκ και τις σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις που συνεπάγονται τα νέα δεδομένα τα οποία δημιουργεί ο πόλεμος για τους λαούς του κόσμου.

Αναμένεται να φωτίσει μια σειρά σοβαρών θεμάτων που αφορούν στις επιπτώσεις του πολέμου στην εργατική τάξη και στη νεολαία και στην ανάγκη της λαϊκής πάλης ενάντια στις δυνάμεις του πολέμου και της «νέας τάξης».

Στο μεταξύ, μέχρι την τελευταία ώρα πραγματοποιούνται εξορμήσεις σε χώρους δουλιάς και μόρφωσης, για να φτάσει το κάλεσμα του ΚΚΕ στους εργάτες και στους νέους, στους μαθητές, στους σπουδαστές και στους φοιτητές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ