Τρίτη 22 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΥΓΕΙΑ
ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΣ
Συσπειρώνονται και συντονίζονται

Στο συντονισμό της δράσης τους για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στον κλάδο του επισιτισμού - τουρισμού, προχωρούν κλαδικά και επιχειρησιακά σωματεία της Αθήνας. Αυτό αποφασίστηκε χτες, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, μετά από πρωτοβουλία του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού Αθήνας, στα γραφεία του.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν συνδικαλιστές από τα επιχειρησιακά σωματεία των ξενοδοχείων «Χανδρής», «Ιντερκοντινένταλ», «Αθενς Πλαζ» και «Κάραβελ», καθώς επίσης και από το σωματείο του αεροδρομίου των Σπάτων, το Σύνδεσμο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και το Συνδικάτο Επισιτισμού του Πειραιά. Από όλους τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη της καλύτερης οργάνωσης και του συντονισμού της δράσης των σωματείων, με συχνότερες επισκέψεις και περιοδείες στους χώρους δουλιάς, με ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών των σωματείων και μια σειρά άλλα μέτρα, που θα συμβάλουν στην καλύτερη ενημέρωση των εργαζομένων και την κινητοποίησή τους.

Πρώτα βήματα αυτού του συντονισμού, στον οποίο επιδιώκεται να συμμετέχουν και άλλα σωματεία, είναι η προσπάθεια για τη συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία της Πρωτομαγιάς και στη συγκέντρωση που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στο Πεδίον του Αρεως. Μάλιστα, τα σωματεία θα πραγματοποιήσουν προσυγκέντρωση στις 9.30 το πρωί στην Ομόνοια και από εκεί θα κατευθυνθούν στο Πεδίον του Αρεως.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ