Τετάρτη 23 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΔΙΕΘΝΗ
Μήνυμα από το Νησί της Επανάστασης

Ευχαριστήρια επιστολή της Κεντρικής Ομοσπονδίας Εργαζομένων της Κούβας προς το ΠΑΜΕ

Τις ευχαριστίες της προς το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο και, μέσω αυτού, σε όλους τους Ελληνες εργαζόμενους, για την αλληλεγγύη που επέδειξαν στο Νησί της Επανάστασης, εκφράζει με επιστολή της η Κεντρική Ομοσπονδία Εργαζομένων της Κούβας. Μια αλληλεγγύη που αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς ο ιμπεριαλισμός εντείνει την επίθεσή του ενάντια στην Κούβα και τη σοσιαλιστική επανάσταση, με πρόσχημα και πάλι τα «ανθρώπινα δικαιώματα».

Στην επιστολή της προς το ΠΑΜΕ, η Κεντρική Ομοσπονδία Εργαζόμενων της Κούβας σημειώνει: «Λάβαμε με μεγάλη ικανοποίηση το γράμμα συμπαράστασης που ενέκρινε η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ στις 21 Απριλίου 2003.

Στο όνομα της Κεντρικής Ομοσπονδίας Εργαζομένων της Κούβας και των 19 Συνδικάτων σας στέλνουμε τις βαθιές μας ευχαριστίες για αυτή τη στάση αλληλεγγύης των Ελλήνων εργαζομένων και των συνδικάτων του ΠΑΜΕ.

Οι Κουβανοί εργαζόμενοι γνωρίζουμε και θαυμάζουμε την πλούσια ιστορία και τους μεγάλους αγώνες του ελληνικού εργατικού κινήματος, τις σημαντικές προσπάθειες υπεράσπισης των ιερών συμφερόντων της εργατικής τάξης.

Επαναλαμβάνουμε τη φιλία και την αδελφικότητα των εργαζομένων μας και του λαού του Φιντέλ, που πάντα θα οφείλει ευγνωμοσύνη στα αδέρφια - εργαζόμενους της Ελλάδας και του ΠΑΜΕ, για τη γενναιόδωρη και αμέριστη αλληλεγγύη προς την Επανάστασή μας.

Με αυτή την ευκαιρία σας ευχόμαστε επιτυχίες στη δουλιά σας για την ξεχωριστή γιορτή της Πρωτομαγιάς.

Ειλικρινά,

Κεντρική Ομοσπονδία Εργαζομένων της Κούβας (Central de Trabajadores de Cuba)».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ