Πέμπτη 8 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ
Ανεβαίνουν οι ρυθμοί

Με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζουν η ΕΕΔΥΕ, οι Επιτροπές Ειρήνης Πελοποννήσου και η ΝΔΕ την 20ή Παμπελοποννησιακή Πορεία Ειρήνης Κερασίτσα - Τρίπολη, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μάη, στις 5 μ.μ., στην Κερασίτσα, γενέτειρα του αγωνιστή και μάρτυρα της ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη.

Με κεντρικό σύνθημα «Δεν εφησυχάζουμε, ο πόλεμος στο Ιράκ δεν τελείωσε. Οι κατακτητές συνεχίζουν να δολοφονούν και ετοιμάζουν νέες επεμβάσεις εναντίον των λαών», καλούν το λαό σε μαζική συμμετοχή, υποσχόμενοι πως τα μέλη και οι φίλοι της ΕΕΔΥΕ θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για μια μεγάλη πορεία, αντάξια της προσωπικότητας του Γρ. Λαμπράκη - πρώτου αντιπροέδρου της ΕΕΔΥΕ - που φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από τη δολοφονία του.

Οι εκδηλώσεις της 20ής Παμπελοποννησιακής Πορείας Ειρήνης θα ολοκληρωθούν στην πλατεία Αρεως, όπου στις 7:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Βασίλη Λέκκα.

Η ΕΕΔΥΕ, σε ό,τι αφορά την οργάνωση και το πρόγραμμα της 20ής Παμπελοποννησιακής Πορείας Ειρήνης, θα δώσει συνέντευξη Τύπου, σήμερα Πέμπτη 8 Μάη, στις 6 μ.μ., στο ξενοδοχείο «ΑΡΚΑΔΙΑ». Θα παραβρεθεί εκ μέρους του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ, ο Γιώργος Λαμπράκης, γιος του Γρηγόρη Λαμπράκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ