Πέμπτη 15 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Χαώδης κατάσταση

Παρελθόν για τον ΠΑΟ ο Μαρκαριάν

Sportidea

Παρελθόν για τον ΠΑΟ ο Μαρκαριάν
Ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν στον Παναθηναϊκό απ' όσα είδε το μάτι τους να συμβαίνουν στην προπόνηση της Τρίτης. Πράγματα για πολλούς άγνωστα στην Παιανία που δείχνουν όμως ακριβώς την κατάσταση που επικρατεί μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Περίπου 250 εξοργισμένοι οπαδοί της ομάδας πήγαν στην Παιανία την Τρίτη για να... ζητήσουν εξηγήσεις από παίκτες και προπονητή για την ήττα από τον αιώνιο αντίπαλο. Η μια διμοιρία ΜΑΤ της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης που ήταν εκεί, αποδείχτηκε ελάχιστη για να κρατήσει το μένος των οπαδών οι οποίοι έσπασαν τον κλοιό τους, πήδηξαν τη μάντρα από πολλές πλευρές και μπήκαν μέσα στις εγκαταστάσεις.

Εκεί πέταξαν καπνογόνα και κροτίδες ενώ άρχισαν να κυνηγούν τους ποδοσφαιριστές φωνάζοντας συνεχώς «παίκτες πουλημένοι, ο ΠΑΟ δεν πεθαίνει». Οι τελευταίοι βρήκαν καταφύγιο στα αποδυτήρια, ενώ οι οπαδοί πήγαν στους ξενώνες, στους υπόλοιπους χώρους της Παιανίας αλλά και τα αυτοκίνητα κάποιων παικτών προξενώντας μεγάλες υλικές ζημιές.

Μέσα σε όλα αυτά ο Σέρχι Μαρκαριάν ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους αυτό που ήταν ήδη γνωστό, ότι στο τέλος της χρονιάς θα αφήσει τη Λεωφόρο. «Φεύγω από τον Παναθηναϊκό στο τέλος του πρωταθλήματος. Στο ημίχρονο του αγώνα με τον Αρη στο Χαριλάου,αποφάσισα να φύγω στο τέλος της σεζόν, βλέποντας ανθρώπους με λοστούς να μας κάνουν επίθεση αλλά και τον Παπαδόπουλο να χτυπά αναίτια τον Ολισαντέμπε», δήλωσε εμφανώς επηρεασμένος από τα γεγονότα ο Ουρουγουανός προπονητής. Πάντως δεν είναι μόνο ο προπονητής του «τριφυλλιού» αλλά και πολλοί παίκτες της ομάδας, ιδιαίτερα αυτών που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους το καλοκαίρι, που σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο της φυγής τους από το σύλλογο. Σίγουρα το αμέσως προσεχές διάστημα για τους «πράσινους» θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ