Κυριακή 25 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β` ΕΘΝΙΚΗ
Τα βλέμματα σε Πύργο, Καλαμαριά

Τον Πατραϊκό υποδέχεται σήμερα ο Πανηλειακός

Sportidea

Τον Πατραϊκό υποδέχεται σήμερα ο Πανηλειακός
Σε Καλαμαριά και Πύργο χτυπά σήμερα η καρδιά της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β` Εθνικής. Εκεί θα κριθεί ποια ομάδα θα ακολουθήσει απευθείας τη Χαλκηδόνα στη μεγάλη κατηγορία. Η τρίτη θα πάει σε μπαράζ.

Ο Απόλλωνας στη Θεσσαλονίκη υποδέχεται την αδιάφορη Καλαμάτα και είναι πολύ κοντά στη νίκη που θα τον φέρει στα σαλόνια. Ομως, ο προπονητής της Καλαμαριάς, Εδουάρδο Αμορίν, είναι επιφυλακτικός: «Είναι πολύ πρόωρο να πανηγυρίζουμε από τώρα. Θέλω να είμαστε σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ώστε να κατακτήσουμε τη νίκη».

Στον Πύργο, ο Πανηλειακός, που είναι ένα βαθμό πίσω από τον Απόλλωνα, θα φιλοξενήσει τον Πατραϊκό. Ο Σάκης Τσιώλης τόνισε: «Θέλουμε αποκλειστικά τη νίκη και ύστερα να κάνει το ...θαύμα της η Καλαμάτα στην Καλαμαριά. Γνωρίζω ότι αυτό είναι δύσκολο, όμως όλα θα τα δούμε το βράδυ. Ακόμη και αν πάμε στα μπαράζ, πιστεύω ότι έχουμε τα φόντα να ανεβούμε στην Α` Εθνική.

Το πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής συμπληρώνουν οι αναμετρήσεις: Αίγιο - Κασσάνδρα, Αθηναϊκός - Φωστήρας, Σέρρες - Χαλκηδόνα (17.30), Ολυμπιακός Βόλου - Κέρκυρα.

Ολα τα ματς αρχίζουν στις 18.30.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ