Τετάρτη 21 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΣΗΕΑ
Ψηφίζουμε για αγωνιστικό προσανατολισμό

Σήμερα και αύριο πραγματοποιούνται οι εκλογές της Ενωσης

Πραγματοποιούνται σήμερα και αύριο, Τετάρτη - Πέμπτη, 21 - 22 Μάη, οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέας διοίκησης στην Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών - ΕΣΗΕΑ. Οι εκλογές γίνονται με το σύστημα της απλής αναλογικής.

Με ανακοίνωσή του ο συνδυασμός της «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» που συσπειρώνει, κυρίως νέους, καταξιωμένους αγωνιστές δημοσιογράφους, καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές και να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο. Να ενισχύσουν, έτσι, την προοπτική της αγωνιστικής ανασυγκρότησης της Ενωσης για την αγωνιστική διεκδίκηση λύσεων στα οξυμένα προβλήματα του κλάδου και την πάλη για ολόπλευρη ενημέρωση.

Το ψηφοδέλτιο της «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» αποτελείται από τους:

Αδαμίδου Σοφία

Αυγερινός Αναστάσιος

Βινιεράτου Ιουλία (Τζούλη)

Διγενή Σεμίνα

Ζαγγανάς Ιωάννης

Ζωνιός Δημήτρης

Ηλιάδη Ιωάννα

Καρατζά Κονδυλία (Λούλα)

Κατή Αικατερίνη

Κογκαλίδης Γεώργιος

Κυρίτση Αγλαΐα

Λελούδας Χαράλαμπος

Λιβέρης Γεώργιος

Λιβιτσάνος Γεράσιμος

Μηλιώνης Γεώργιος - Νικόλαος

Μουσγάς Γεώργιος

Πενταράκης Γεώργιος

Μπαΐλης Παναγιώτης

Πινού Παναγιώτα (Γιώτα)

Ράμμος Παναγιώτης

Σακαρέλος Ανδρέας

Τσίγκας Δημήτριος (Τάκης)

Υψηλάντη Ιωάννα.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή υποψήφιος είναι ο Πέρπερας Νίκος.

Ο κάθε ψηφοφόρος έχει δικαίωμα να βάλει τόσους σταυρούς όσους και ο αριθμός των μελών του κάθε οργάνου. Ετσι, για το Διοικητικό Συμβούλιο έχει δικαίωμα μέχρι 11 σταυρούς, για την Εξελεγκτική Επιτροπή μέχρι 3, για το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο μέχρι 5, για το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο μέχρι 5 και για τους Εκπροσώπους ένα σταυρό.

Η ψηφοφορία ξεκινά στις 8 το πρωί και θα διαρκεί μέχρι τη δύση του ήλιου, στις 8.35 το απόγευμα. Θα λειτουργήσουν τρία εκλογικά τμήματα. Το πρώτο είναι στην αίθουσα συνεδρίων (1ος όροφος) και θα ψηφίζουν σ' αυτό όσων το επώνυμο αρχίζει από Α έως ΛΩ. Το δεύτερο είναι στην αίθουσα του Μορφωτικού Ιδρύματος (3ος όροφος) για όσους το επώνυμο αρχίζει από Μ έως ΣΩ και το τρίτο στην αίθουσα συνεδριάσεων (5ος όροφος) γι' αυτούς που το επώνυμο αρχίζει από Τ έως Ω.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ