Πέμπτη 22 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΚΕ
Επαρχιακός δρόμος - παγίδα για τους οδηγούς

Το θέμα της συντήρησης και διαπλάτυνσης του επαρχιακού δρόμου, που συνδέει το Δημοτικό Διαμέρισμα Κατούνας με την Εθνική Οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων, έφεραν στη Βουλή με Ερώτησή τους, προς τους υπουργούς Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και ΠΕΧΩΔΕ, οι βουλευτές του ΚΚΕ, Σπύρος Στριφτάρης και Παναγιώτης Κοσιώνης.

Η επαρχιακή οδός, που συνδέει το Δημοτικό Διαμέρισμα της Κατούνας με την Εθνική Οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων, στο σημείο «Σαμάρι», μέσω της οποίας οι κάτοικοι του Δήμου Μηδαιώνα, στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, έχουν πρόσβαση στην Εθνική Οδό, παραμένει ασυντήρητη από το 1965, που είναι και η χρονολογία κατασκευής της. Αποτέλεσμα, ο δρόμος αυτός, να λειτουργεί ως λαιμητόμος για όσους τον χρησιμοποιούν.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ, με την Ερώτησή τους, ζητούν από τους υπουργούς να απαντήσουν, αν η κυβέρνηση προτίθεται να συντηρήσει και να πραγματοποιήσει διαπλάτυνση αυτού του τμήματος του δρόμου, έκτασης περίπου 10 χλμ. Παράλληλα, τους ζητούν να διευκρινίσουν πότε θα πραγματοποιηθεί το έργο και από πού θα χρηματοδοτηθεί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ