Παρασκευή 23 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 44
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Ελισάβετ Θεοδωρίδου
Ελισάβετ Θεοδωρίδου
Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΜΗΤΣΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος πέθανε στη Ναύπακτο στις 13 Απρίλη 2003, πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ, η οικογένειά του προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Ναυπάκτου, 90 ευρώ στο ΚΚΕ και 10 ευρώ στον καθημερινό του σύντροφο, το «Ριζοσπάστη».

  • Μέλη του Παραρτήματος Ναυπάκτου - Δωρίδας της ΠΕΑΕΑ προσφέρουν, μέσω της ΚΟΒ Ναυπάκτου, 40 ευρώ στο ΚΚΕ και 10 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», στη μνήμη του αγωνιστή Μήτσου Αναγνωστόπουλου, αντιπροέδρου του Παραρτήματος, και μέλους της Επιτροπής Ειρήνης Ναυπάκτου. Ο Μ. Αναγνωστόπουλος στην Κατοχή ήταν αντάρτης του Εφεδρικού ΕΛΑΣ. Για την πατριωτική δράση του, πέρασε από Στρατοδικείο και φυλακίστηκε.

* * *

Τιμώντας τη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, ο φίλος του Γεώργιος Καλιακούδας, αντάρτης του 239 Συντάγματος του ΕΛΑΣ, πρόσφερε, όπως κάθε χρόνο, μέσω της ΚΟΒ Γαβαλούς, 40 ευρώ στο ΚΚΕ.

* * *

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ, η γυναίκα του Βάσω Δεληγιάννη πρόσφερε στη μνήμη του, μέσω ΚΟ Θεσσαλονίκης, 20 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

* * *

2 Φωτ.

Στις 20 Μάη συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από το θάνατο της μανούλας μου ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ. Συμπληρώθηκαν, επίσης 16 μήνες από το θάνατο του καλού αδελφού μου ΦΑΙΔΩΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΠΟΥΛΟΥ.

Φαίδων Προσπαθόπουλος
Φαίδων Προσπαθόπουλος
Στη μνήμη τους, προσφέρω 30 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Ευθ. Θεοδωρίδης

* * *

Στη μνήμη της συντρόφισσάς μου στη ζωή και στον αγώνα ΦΛΩΡΑΣ, καθώς επίσης στη μνήμη όλων των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, οι οποίοι «έπεσαν» πολεμώντας για τη λευτεριά της πατρίδας και την ειρήνη στον κόσμο, προσφέρω 25 ευρώ στο Παράρτημα «Αγ. Δημητρίου» της ΠΕΑΕΑ.

Φάνης Γεωργίου

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης συζύγου μου ΣΟΥΛΑΣ, η οποία πέθανε πριν από 2 χρόνια, προσφέρω 30 ευρώ στο ΚΚΕ και 20 ευρώ για το μνημείο του Νίκου Μπελογιάννη.

Χ. Τ., αντάρτης του ΕΛΑΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ