Σάββατο 24 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ευφρόσυνο φινάλε στο «Συρμό»

Κανείς δε θα τελείωνε αυτή τη βραδιά, ίσως γιατί όλοι ξέραμε ότι αυτή, η προχτεσινή βραδιά, ήταν η τελευταία μελωδική συνάντηση για φέτος στο «Συρμό».

Στη σκηνή ήταν η Ερωφίλη, ο Δημήτρης Υφαντής κι ο Νίκος Κουρουπάκης, που παρουσίασαν ένα πραγματικά πολύ ωραίο πρόγραμμα. Δεν έλειψαν όμως κι οι εκπλήξεις. Μαζί τους προχτές βρέθηκαν και ομότεχνοί τους, φίλοι του «Συρμού», που αργά το βράδυ έκαναν το δικό τους πέρασμα από τη σκηνή. Ο Βασίλης Λέκκας, πρώτος άφησε τη θέση του στο μπαρ για να τραγουδήσει το «αντίο» του στη ζεστή παρέα που είχε δημιουργηθεί και στο φιλόξενο χώρο. Ακολούθησαν η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Αφεντούλα Ραζέλη, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Μιχάλης Κακέπης, με ένα τραγούδι ο καθένας και με μια καλή κουβέντα γι' αυτή την τόσο άμεση μουσική σκηνή. Οι φωνές όλου του κόσμου ενώθηκαν μ' αυτές των καλλιτεχνών, στα τραγούδια αλλά και στα «πειράγματα», στ' αστεία ανάμεσα στη σκηνή και στα τραπέζια.

Η Ερωφίλη, ο Δ. Υφαντής κι ο Ν. Κουρουπάκης κράτησαν το φινάλε, που ήταν πραγματικά αντάξιο όλης της μοναδικής βραδιάς. Κι ο «Συρμός» μπορεί να έκλεισε τις πόρτες του για το καλοκαίρι, υπόσχεται, όμως, από το φθινόπωρο ακόμα περισσότερες μουσικές εκπλήξεις...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ