Σάββατο 24 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Δράση κατά της ... λαίλαπας

Σε κοινή δράση «κατά της "λαίλαπας", που χτύπησε το Ιράκ και κρέμεται σαν φοβερή απειλή σε δεκάδες χώρες, λαούς, πολιτισμούς», καλεί τους πνευματικούς φορείς το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Νομού Αττικής.

Οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ, μέσω του Πολιτιστικού τους Κέντρου, τιτλοφόρησαν αυτήν την πρωτοβουλία τους «Για τον άνθρωπο και τον πολιτισμό», με αφορμή την ανθρωπιστική και πολιτιστική καταστροφή του Ιράκ από τους ιμπεριαλιστές. «Μπροστά σ' αυτήν τη ζοφερή πραγματικότητα δε χωράει κανένας εφησυχασμός», σημειώνουν οι εργαζόμενοι και προσθέτουν ότι στο επίκεντρο της πρωτοβουλίας τους είναι «ο άνθρωπος και ο πολιτισμός, που τοποθετούνται στο στόχαστρο αυτών που χαράζουν τη νέα τάξη πραγμάτων στον πλανήτη».

Το Πολιτιστικό Κέντρο των Εργαζομένων στον ΟΤΕ απέστειλε πρόσκληση στα πνευματικά ιδρύματα της Αττικής, στους φορείς των διανοουμένων και των καλλιτεχνών, στα γραφεία του ΟΗΕ και της ΟΥΝΕΣΚΟ και στους πολιτιστικούς φορείς των εργαζομένων σε ΔΕΗ, ΕΛΤΑ, ΕΥΔΑΠ, ΟΣΕ να συμμετάσχουν σε μια πρώτη συνάντηση τη Δευτέρα (26/5), 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο (3ης Σεπτεμβρίου 110, πλατεία Βικτωρίας).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ