Σάββατο 24 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προβλήματα από την ανοιξιάτικη καταιγίδα

Καθίζηση στον εθνικό δρόμο Θεσσαλονίκης - Κιλκίς

Eurokinissi

Καθίζηση στον εθνικό δρόμο Θεσσαλονίκης - Κιλκίς
Πολλά ήταν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από το ξαφνικό κύμα κακοκαιρίας που έπληξε ολόκληρη τη χώρα. Λόγω της έντονης βροχόπτωσης χτες το πρωί στο Νομό Θεσσαλονίκης υπερχείλισε ο Γαλλικός ποταμός και κάλυψε μέρος του επαρχιακού δρόμου Σίνδου - Θεσσαλονίκης. Ενας οδηγός κινδύνευσε σοβαρά, όταν επιχείρησε να διασχίσει με το όχημά του το δρόμο κι αυτό παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Τελικά, με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής έγινε δυνατός ο απεγκλωβισμός του οδηγού.

Επίσης, στις 10 το πρωί κινδύνευσε οδηγός λεωφορείου, όταν επιχείρησε να διασχίσει τον επαρχιακό δρόμο Θεσσαλονίκης - Κιλκίς στο ύψος της Ν. Φιλαδέλφειας και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γαλλικού. Οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται γιατί, όπως λένε, κάθε φορά που ξεσπάει καταιγίδα η οδός σε ορισμένα σημεία καλύπτεται από τα νερά του ποταμού και γίνεται επικίνδυνη για τους οδηγούς που διέρχονται.

Με δυσκολία κινήθηκαν τα αυτοκίνητα στους δρόμους της Αττικής, εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων που έπληξαν όλη τη χώρα. Πιο συγκεκριμένα, προβλήματα αντιμετώπισαν οι οδηγοί στο κέντρο της Αθήνας, στον Κηφισό (από τα ΚΤΕΛ ως τη διασταύρωση της «Ρενό») και στη λεωφόρο Ηλιουπόλεως (στο ύψος της Γυμναστικής Ακαδημίας). Επίσης, οι φωτεινοί σηματοδότες που δε λειτουργούσαν προκάλεσαν σημαντικό πρόβλημα στην έξοδο της Αττικής Οδού, στη λεωφόρο Βάρης - Κορωπίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ