Σάββατο 24 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΜΙΛΟΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ
Το νέο αφεντικό ζητά προκαταβολικά υποταγή

Με παράξενο τρόπο έκανε την εμφάνισή του ο φερόμενος ως μελλοντικός νέος υπεύθυνος του ομίλου Αυγερινοπούλου, καθώς σύμφωνα με καταγγελίες, περιοδεύει στα καταστήματα του ομίλου, όπου οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν επίσχεση εργασίας και διαμηνύει ότι αν δε σταματήσουν, θα αναγκαστεί να βάλει λουκέτο στην επιχείρηση!

Αυτό συμβαίνει τη στιγμή που ο μεν εκπρόσωπος της «First Boston», κατά τη διάρκεια της τριμερούς συνάντησης στο υπουργείο Εργασίας, δηλώνει ότι μέχρι την επόμενη Τρίτη θα γνωρίζει αν θα αναλάβει ή όχι τη διεύθυνση της επιχείρησης και ο δε υφυπουργός Εργασίας Λ. Τζιόλας ισχυρίζεται πως ο νέος ενδιαφερόμενος ιδιοκτήτης του ομίλου «δεσμεύτηκε ότι θα διασφαλίσει το εργασιακό μέλλον των εργαζομένων του ομίλου και θα τακτοποιήσει άμεσα όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες προς τους εργαζόμενους».

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Υπαλλήλων Παροχής Υπηρεσιών και Προϊόντων αισθητικής και αδυνατίσματος αναφέρει ότι «η μάλλον περίεργη στάση του νέου ενδιαφερόμενου, μας δημιουργεί εύλογες ανησυχίες ότι ενδέχεται να παίζεται άσχημο παιχνίδι στις πλάτες των εργαζομένων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ