Κυριακή 25 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Με επιταχυνόμενους ρυθμούς ξεδιπλώνεται και αγκαλιάζει τις πόλεις και την ύπαιθρο η πολιτική εξόρμηση του ΚΚΕ. Πιο συγκεκριμένα:

-- Η ΚΟΒ Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δήμου Ζωγράφου του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση τη Δευτέρα, 26/5, στην πλατεία Τερζάκη, στις 8.30 μ.μ., με θέμα: «Ο "902", ο "Ριζοσπάστης" και η πολιτική εξόρμηση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και διευθυντής του «Ρ».

- Η ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ καλεί στην εκδήλωση - συζήτηση που διοργανώνει τη Δευτέρα, 26/5, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεταξουργείου, με θέμα: «Το ΚΚΕ συζητά με τις γυναίκες την πολιτική του πρόταση». Θα μιλήσει η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του Κόμματος. Την Τρίτη, 25 Μάη, η Αιμιλία Αγκαβανάκη θα περιοδεύσει στις επιχειρήσεις ιματισμού «ΤΕΓΟΣ» και «ΓΚΡΟΥΠ ΦΑΣΙΟΝ», όπου θα έχει συζήτηση με τους εργαζόμενους. Στις 12 το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

- Η ΚΟΒ Μεταμόρφωσης του ΚΚΕ διοργανώνει τη Δευτέρα 26/5, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχίας Μεταμόρφωσης, εκδήλωση με θέμα την πολιτική συσπείρωσης και συμμαχιών του ΚΚΕ και την πρόταση διεξόδου από τη σημερινή κατάσταση. Ομιλητής θα είναι ο Σήφης Κωτσαντής, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Θεσσαλία

Σήμερα, Κυριακή

- Στις 11 π.μ. ο Γ. Πατάκης θα επισκεφτεί τη Χάλκη της Λάρισας.

- Στις 9 μ.μ., στο Δαμάσι της Λάρισας, θα μιλήσει ο Τ. Τσιόγκας, βουλευτής του Κόμματος.

- Στις 8:30 μ.μ., στο Ζάρκο Τρικάλων θα μιλήσει ο Αχ. Κανταρτζής.

- Στις 8:30 μ.μ. στο Κεραμίδι Τρικάλων, θα μιλήσει ο Μπ. Αργυρίου.

- Στις 8:30 μ.μ. στο Ξυλοπάροικο Τρικάλων, θα μιλήσει ο Θεοδόσης Τσέργας, μέλος της ΝΕ.

- Στις 8:30 μ.μ., στον Πρόδρομο Τρικάλων, θα μιλήσει ο Δ. Αρμάγος, μέλος της ΝΕ.

Στην Κρήτη

- Σήμερα, Κυριακή 25/5, σύσκεψη στην περιοχή Πατελάρι στα Χανιά στις 8 το βράδυ, με ομιλητή τον Γιώργο Νταγκουνάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Κρήτης του Κόμματος.

- Αύριο, Δευτέρα 26/5, σύσκεψη οικοδόμων στο Ηράκλειο, στη συνοικία της Αλικαρνασσού και των Ιδιωτικών υπαλλήλων στις 8 το βράδυ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ