Τρίτη 27 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 40
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Διαπλοκές και οι μετοχές «φούσκες»

Νέες διαστάσεις αναμένεται να πάρει η υπόθεση με τις μετοχές «φούσκες» του Χρηματιστηρίου Αθηνών, καθώς το θέμα «χοντραίνει» με την εμπλοκή της... προσωπικής ιστορίας της 19ης τακτικής ανακρίτριας Κωνσταντίνας Μπουρμπούλια.

Συγκεκριμένα, η 19η τακτική ανακρίτρια, η οποία χειρίστηκε 23 υποθέσεις με μετοχές «φούσκες», το μεγαλύτερο μέρος εκ των οποίων τέθηκε στο αρχείο, φέρεται να είχε συνάψει σχέσεις με τον δικηγόρο από τη Θεσσαλονίκη Στ. Κουμεντάκη, ο οποίος κατά κανόνα εκπροσωπούσε τα εμπλεκόμενα πρόσωπα στις μετοχές «φούσκες». Μάλιστα, οι δυο τους πραγματοποίησαν και ταξίδια στο εξωτερικό, κυρίως στην Ελβετία.

Για την υπόθεση πλέον διεξάγεται ποινική προκαταρκτική εξέταση υπό την εποπτεία του εισαγγελέα Εφετών Γ. Κολιοκώστα, ενώ ο τελευταίος ενημέρωσε και τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ε. Κρουσταλάκη.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες εναντίον της Κ. Μπουρμπούλια θα ασκηθεί ποινική δίωξη για αποσιώπηση λόγου εξαίρεσης, γιατί θα έπρεπε να δηλώσει κώλυμα, λόγω των σχέσεών της με τον Στ. Κουμεντάκη. Να σημειωθεί ότι εναντίον της 45χρονης πρωτοδίκη Κ. Μπουρμπούλια δεν μπορεί να ασκηθεί ποινική δίωξη, γιατί έχει ήδη παραιτηθεί από το δικαστικό σώμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ