Τρίτη 27 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Ο κ. Γκαργκάνας (πάλι)...

Κι όπως δήλωσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, ο κ. Γκαργκάνας (είναι το ίδιο πρόσωπο που πριν ένα μήνα είχε δηλώσει ότι πρέπει να μειωθούν οι συντάξεις και να αυξηθούν τα όρια συνταξιοδότησης...), οι εργαζόμενοι πρέπει, επιτέλους, να λογικευτούν και να αντιληφθούν ότι δεν πρέπει να ζητούν «άμετρες» (!) αυξήσεις στους μισθούς τους!

***

Ο κ. Γκαργκάνας, φίλος του πρωθυπουργού (όπως και ο κ. Σπράος, άλλος φίλος αυτός, που έλεγε ότι δυστυχώς στην Ελλάδα οι συνταξιούχοι ζουν περισσότερο από ό,τι πρέπει!), έχει τη βαθύτατα «σοσιαλιστική» άποψη ότι οι Ελληνες εργαζόμενοι αμείβονται ...«αμετροεπώς»!

***

Ο κ. Γκαργκάνας, που θέλει να μπει ένα «μέτρο» (!) στις (εικονικές) «αυξήσεις» των μισθών, θυμίζουμε ότι είναι το ίδιο πρόσωπο, που με προσωπική του απόφαση (Γκαργκάνας κερνάει, Γκαργκάνας πίνει, που λένε) έδωσε το 2001 αύξηση στον ...εαυτό του της τάξης του 100%!

***

Ο κ. Γκαργκάνας ήταν παντελώς άγνωστος στον Μπρεχτ, όταν έγραφε ( ο Μπρεχτ) πως μεγαλύτερο έγκλημα από το να κλέβεις μια τράπεζα είναι να ιδρύεις μια τράπεζα. Για το να διοικείς μια τράπεζα, δεν είχε πει τίποτα (ο Μπρεχτ)...


ΓΡΑΦΟΥΝ: ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΑΚΑΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ