Τρίτη 27 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΝΕΟΛΑΙΑ
Πρυτανικές στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Σήμερα 27 Μάη και αύριο 28 Μάη θα διεξαχθούν οι πρυτανικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Πατρών με τη συμμετοχή πέντε ψηφοδελτίων.

Στη βάση της υπεράσπισης του δημόσιου και δωρεάν χαρακτήρα του πανεπιστημίου, διεκδικούν την εκλογή τους στη διοίκηση ο Νίκος Ασπράγγαθος (υποψήφιος πρύτανης) και η Ρόνη Αγγελάτου, ο Αθανάσιος Κουτίνας και ο Λευτέρης Κυρούσης (υποψήφιοι αντιπρυτάνεις).

Το συγκεκριμένο σχήμα στηρίζουν η Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση μελών ΔΕΠ Πατρών (ΔΗΠΑΚ), η Πανεπιστημονική Κίνηση Συνεργασίας Μεταπτυχιακών Φοιτητών και η ΠΚΣ.

Επίσης οι υπόλοιποι συνδυασμοί που θα συμμετάσχουν στις εκλογές της ερχόμενης βδομάδας είναι: Του Γιώργου Παπαδόπουλου όπου συμμετέχουν οι καθηγητές Γιώργος Νικηφορίδης, Τάσος Μπούντης και Ιωάννης Κατσίλλης. Του Χρήστου Χατζηθεοδώρου όπου συμμετέχουν οι καθηγητές Παναγιώτης Γκούμας, Γιώργος Σταυρόπουλος και Ιωάννα Νταούλη - Ντεμούση. Του Γιώργου Δημητρακόπουλου που πλαισιώνεται από τους Πέτρο Γρουμπό, Γιώργο Φερεντίνο και Δημήτρη Χριστοδουλάκη. Του Δημήτρη Τσουμπελή όπου συμμετέχουν οι καθηγητές Κώστα Παπαδάκη, Κώστας Ραβάνης και Χρήστος Τερέζης.

Οι κάλπες θα ανοίξουν για το εκλεκτορικό σώμα στις 8 π.μ. και θα κλείσουν στις 6 μ.μ. Περίπου 1.400 εκλέκτορες θα προσέλθουν στις κάλπες, εκ των οποίων κατά προσέγγιση 650 είναι καθηγητές, 500 φοιτητές, 40 μεταπτυχιακοί φοιτητές, 40 διοικητικοί υπάλληλοι κ.ά.

  • Την Πέμπτη 29/5 πρυτανικές εκλογές πραγματοποιούνται και στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου κατεβαίνουν δυο υποψήφια σχήματα. Το ένα απαρτίζεται από το νυν πρύτανη Ανδρέα Καραμάνο, που διεκδικεί την ανανέωση της θητείας του και υποψηφίους αντιπρυτάνεις τους αναπληρωτές καθηγητές Λεωνίδα Λουλούδη και Μανόλη Σταυρακάκη. Το άλλο υποψήφιο σχήμα αποτελείται από τον νυν αντιπρύτανη Χρίστο Ολύμπιο ως υποψήφιο πρύτανη και τους καθηγητές Νίκο Εμμανουήλ και Γεώργιο Νύχα (υποψήφιους αντιπρυτάνεις).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ