Τρίτη 27 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέες φιλειρηνικές δραστηριότητες

-- Εκδήλωση με θέμα «Η ιμπεριαλιστική επιθετικότητα ενάντια στην Κούβα, τη ΛΔ Κορέας και άλλες χώρες - Πορεία του Αντιπολεμικού Κινήματος» οργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Κέρκυρας αύριο, Τετάρτη 28/5/2003, στις 8 μ.μ., έξω από το Δημαρχείο. Θα παραβρεθεί και θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, γενικός γραμματέας της ΕΕΔΥΕ και εκτελεστικός γραμματέας του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Αγ. Δημητρίου διοργανώνει εκδήλωση στο 9ο Δημοτικό Σχολείο, αύριο Τετάρτη, 28 Μάη, στις 11 π.μ., για να το τιμήσει για τη συμμετοχή του με την Επιτροπή Ειρήνης στις εθνικές επετείους. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει συζήτηση με τα παιδιά, έκθεση φωτογραφίας και παράσταση Καραγκιόζη.

-- Με πρωτοβουλία της Επιτροπής Ειρήνης Γαλατσίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ TON ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ», η Αντιπολεμική Κίνηση Γαλατσίου διοργανώνει εκδήλωση - αφιέρωμα με θεατροποιημένα αποσπάσματα από τον ΕΠΙΤΑΦΙΟ του Γιάννη Ρίτσου. Η εκδήλωση θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου αύριο Τετάρτη, 28 Μάη, στις 8 μ.μ.

-- Απολογισμός δράσης, σχεδιασμός δράσης και εκλογή νέας Γραμματείας της Επιτροπής Ειρήνης Αγρινίου θα γίνει αύριο Τετάρτη 28/5, στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, στις 7 μ.μ.

-- Εκδήλωση με θέμα: «Βαδίζουμε με τους λαούς στον αγώνα για ειρήνη κατά της τρομοκρατίας των ιμπεριαλιστών» διοργανώνουν την Παρασκευή 30 Μάη, στις 8 μ.μ. στο Σινέ Πέραμα («Αρμός») η Επιτροπή Ειρήνης Περάματος, η Εστία Γυναικών (μέλος της ΟΓΕ) και η Νεανική Δράση για την Ειρήνη. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι: Θανάσης Παφίλης, Εκτελεστικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης, Μπουντούρογλου Καλλιόπη, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, Γιάννης Διακογιάννης, δημοσιογράφος, απεσταλμένος της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» στον πόλεμο του Ιράκ. Θα ακολουθήσει συναυλία με τον Β. Λέκκα.

-- Το Σάββατο 31 Μάη, στις 8.30 μ.μ., στη παραλία της Χαλκίδας (στρογγυλό) θα γίνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις - Αλληλεγγύη των λαών», με συμμετοχή των: Γιάννη Διακογιάννη, δημοσιογράφου - πολεμικού ανταποκριτή, Δημήτρη Καλτσώνη, μέλους της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ, Βασίλη Φίλια, καθηγητή Παντείου Πανεπιστημίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ