Πέμπτη 29 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
Τηλεόραση
«Magic» με νέα... ταυτότητα

Ενα αθλητικό ψυχαγωγικό νεανικό κανάλι στοχεύει να γίνει, από το Σεπτέμβρη, το «Magic», όπως τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του τηλεοπτικού σταθμού Θοδωρής Καλούδης, παρουσιάζοντας προχτές το βράδυ, τη «νέα ταυτότητα» του σταθμού.

Το κανάλι του Σωκράτη Κόκκαλη είχε ως γνωστό αλλαγές πριν μερικούς μήνες στο ιδιοκτησιακό του καθεστώς, με την αποχώρηση του διευθύνοντος συμβούλου Πάνου Κολιοπάνου και με αλλαγές στο ιδιοκτησιακό του καθεστώς. Από το Φλεβάρη του 2003 το κανάλι δεν εμφανίζεται με τις τέσσερις οφ σορ εταιρίες, αλλά η μετοχική του σύνθεση «τροποποιήθηκε» και ως μέτοχοι φέρονται ότι είναι ο Πέτρος Κόκκαλης με 25%, ο Θοδωρής Καλούδης με 25%, ο Σπύρος Αλεξανδράτος με 25% και ο εκπρόσωπος της «Μπένετον» κ. Σγουπόπουλος με 25%. Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του τηλεοπτικού σταθμού είναι ο Πέτρος Κόκκαλης.

Οι πρώτες αλλαγές στο κανάλι ήδη έχουν ξεκινήσει, ενώ όπως είπε ο Θοδωρής Καλούδης από το Σεπτέμβρη θα κάνει πρεμιέρα το νέο 24ωρο πρόγραμμα, το οποίο σε ένα μεγάλο μέρος του θα είναι ζωντανό. Βασικό ατού του νέου προγράμματος θα είναι τ' αθλητικά γεγονότα και φυσικά ο Ολυμπιακός. Τ' αθλητικά προγράμματα θα καλύπτουν όλα τα σπορ. Θα μεταδίδονται επίσης νεανικές εκπομπές καθώς και δελτία ειδήσεων. Από το νέο 24ωρο πρόγραμμα δε θ' απουσιάζει και ο κινηματογράφος, αφού θα μεταδίδονται ελληνικές και ξένες ταινίες.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Η απεργία συνεχίζεται κι ο ιδιοκτήτης ...υπόσχεται (2005-07-13 00:00:00.0)
Αλλαγές στο «TV Magic» (2003-01-31 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ