Πέμπτη 29 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ
Τραμπούκικη επίθεση στον πρόεδρο των Ηλεκτρολόγων

Τραμπούκικη επίθεση δέχτηκε χτες ο πρόεδρος του Σωματείου Ηλεκτρολόγων Πλοίων Θ. Παναγιωτόπουλος από εργολάβο, ο οποίος, όπως φαίνεται, σκέφτηκε να αναλάβει προσωπικά το «έργο» της ανακοπής του απεργιακού αγώνα που δίνει από την περασμένη Δευτέρα ο κλάδος των ηλεκτρολόγων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης για την υπογραφή ικανοποιητικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Συγκεκριμένα, ο εργολάβος Ηλίας Χατζημπαήλος, από τη Δευτέρα που οι ηλεκτρολόγοι ξεκίνησαν τις 24ωρες απεργίες τους που συνεχίστηκαν μέχρι και χτες, επιστράτευσε ασφαλίτικες και τραμπούκικες μεθόδους για να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους. Είναι χαρακτηριστικό ότι κάλεσε τους απεργούς των συνεργείων του να δηλώσουν γραπτώς ότι απεργούν, συμπληρώνοντας υπεύθυνες δηλώσεις! Παράλληλα, επιδόθηκε σε εκβιασμούς και πολλά άλλα. Χτες το πρωί, όταν από το Σωματείο του έγινε παρατήρηση να σταματήσει αυτήν τη συμπεριφορά, αυτός επιτέθηκε ως γνήσιος τραμπούκος σε βάρος του προέδρου του Σωματείου!

Το Σωματείο, με επιστολή που εξέδωσε προς τις εργοδοτικές Ενώσεις της Ζώνης, καταγγέλλει ως τραμπούκικη και ασφαλίτικη τη συμπεριφορά του εργολάβου και τονίζει ότι «τέτοιες συμπεριφορές δε θα τις ανεχτούμε». Καλεί δε την εργοδοτική Ενωση «να αναλογιστεί τις ευθύνες της και με μεγαλύτερη σοβαρότητα να δει πού μπορούν να οδηγηθούν τα πράγματα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ