Πέμπτη 5 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 52
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Συγκεντρώσεις κατά της ΚΑΠ

Αγροτικές συγκεντρώσεις κατά της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ), της Ευρωπαϊκής Ενωσης, πραγματοποιούνται την ερχόμενη Κυριακή, 8 Ιούνη, σε διάφορες επαρχίες των τεσσάρων νομών της Θεσσαλίας. Στις συγκεντρώσεις αναμένεται να καταδειχτεί, για μια ακόμα φορά, η αντίθεση του αγροτικού κόσμου της περιοχής στην ΚΑΠ και η αποφασιστικότητά του να συνεχίσει τους σκληρούς αγώνες για την ανατροπή της αντιαγροτικής πολιτικής της κυβέρνησης και της ΕΕ.

Στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στον Παλαμά, θα μιλήσει ο Β. Μπούτας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, στη Νίκαια ο Γ. Πατάκης, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, στο Ζάρκο ο Σπ. Τσιοτινός, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων, «Η Ανοιξη». Συγκεντρώσεις θα γίνουν ακόμα στον Αλμυρό και στο Βελεστίνο του νομού Μαγνησίας, καθώς και σε κάποια κεφαλοχώρια των νομών της περιοχής.

Σύσκεψη στην Αγιά

Σύσκεψη εκπροσώπων αγροτικών συλλόγων και συνεταιρισμών, καθώς κι άλλων μαζικών φορέων της επαρχίας, διοργανώνει σήμερα στην Αγιά, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας. Στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 9 μ.μ., στο «Στέκι», θα συζητηθούν τα προβλήματα που σχετίζονται με τη χαμηλή τιμή των κερασιών, με τη μεγάλη καθυστέρηση των αποζημιώσεων για τις καταστροφές από τον παγετό κι άλλες θεομηνίες στα μήλα και σ' άλλες δεντροκαλλιέργειες, με την ανάγκη αντιχαλαζικής προστασίας κ.ά. και θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις για το πώς μπορεί ν' αντιμετωπιστούν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ