Παρασκευή 6 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 61
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Αλλαξε σελίδα

Το φορτίο είναι βαρύ αλλά ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Βασίλης Σεργιανίδης, το γνωρίζει πολύ καλά και δηλώνει έτοιμος να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του «δικέφαλου». «Αναλάβαμε βαρύ φορτίο και το γνωρίζαμε εξαρχής. Προσπαθούμε να το ελαφρύνουμε. Θα οργανωθούμε απέναντι σε Οκκά και Κουκιέλκα. Προχωράμε. Θα καταβάλουμε σε όλους τους ποδοσφαιριστές περίπου το 20%. Πήραμε στοιχεία χρεών, σε πρώτη φάση, για το ΙΚΑ και την εφορία από το λογιστήριο. Σχεδόν είμαστε ενήμεροι. Δεν υπάρχουν ακριβώς νούμερα τα οποία να είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία της ΠΑΕ. Πάντως, για τις μετοχές πρέπει να πούμε ότι μεταβίβαση σημαίνει ανάληψη όλων των υποχρεώσεων. Επίσης, σημαίνει ότι βρέθηκε νέος επενδυτής. Σε κάθε περίπτωση, οι κινήσεις αφορούν τον κ. Μπατατούδη», δήλωσε ο κ. Σεργιανίδης στο σταθμό «Metropolis».

Για τη σχέση με τον προπονητή της ομάδας ο πρόεδρος του «δικέφαλου» υπογράμμισε: «Με τον Αγγελο Αναστασιάδη υπάρχει συνεχής επικοινωνία. Συμφωνεί με τη σειρά των προτεραιοτήτων, εξάλλου έγινε κατόπιν εισηγήσεών του».

Για τα έσοδα που προσδοκά η νέα διοίκηση ο Β. Σεργιανίδης τόνισε: «Τα έσοδα είναι 325.000 ευρώ που δικαιούται η ομάδα για το γεγονός ότι δεν αποβλήθηκε παίκτης στο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να ενημερωθούμε για τα έργα του γηπέδου, προκειμένου να ξέρουμε ποιες θέσεις και θύρες να είναι διαθέσιμες για τα διαρκείας. Επίσης, σκεφτόμαστε τη διαφήμιση στις πινακίδες, στη φανέλα. Στο θέμα των πινακίδων φαίνεται ότι προεισπράχτηκαν τα χρήματα αφού ήδη υπάρχει συμφωνία μέχρι τον Ιούνιο του 2005. Τα τηλεοπτικά γίνεται μια αγωγή από τη "Νέτμεντ" και κυνηγιέται ο ΠΑΟΚ επειδή πήγε στον "Αλφα". Οι δικηγόροι λένε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος, θα δούμε. Καθόμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ για να τα δούμε όλα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ