Σάββατο 7 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Απλώς, εκτίθενται

Οποια πέτρα κι αν σηκώσεις στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, θα βρεις το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΝ να βαδίζουν χεράκι χεράκι. Αντε μετά να πειστούν ακόμα και οι πλέον καλοπροαίρετοι ότι οι κορόνες που ακούστηκαν στο πρόσφατο, προγραμματικό συνέδριο του ΣΥΝ και σχεδόν αναθεμάτιζαν την όποια συνεργασία - ακόμα και το όποιο μελλοντικό ενδεχόμενο - με το ΠΑΣΟΚ ήταν αληθινές.

Εχουμε και λέμε:

Στην Τοπική Ενωση Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής: Πρόεδρος εξελέγη ο Π. Φιλίππου, στέλεχος του ΣΥΝ, κατόπιν συμφωνίας με το ΠΑΣΟΚ.

Στην Κεντρική Ενωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος: Στην Εκτελεστική Επιτροπή εξελέγη ο Χρ. Παλαιολόγος, πάλι κατόπιν συμφωνίας με το ΠΑΣΟΚ.

Στον Ενιαίο Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής: Πάλι συνεργασία ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ, με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του ΚΚΕ από την Εκτελεστική Επιτροπή και την εκλογή στελέχους του ΣΥΝ.

Τελικά, όσο κι αν προσπαθούν οι του ΣΥΝ να αποπροσανατολίσουν με λεκτικούς λεονταρισμούς και επαναστατικές διακηρύξεις, είναι τόσο μεγάλη η πολιτική εξάρτηση και τα ιδεολογικά κοινά που έχουν με το ΠΑΣΟΚ που δεν μπορούν να κάνουν χωριστά. Το μόνο που καταφέρνουν είναι, απλά, να εκτίθενται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ