Σάββατο 7 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ
Στη μάχη για την επιτυχία των κινητοποιήσεων στη Θεσσαλονίκη

Με κύριο στόχο, οι εργάτες, οι υπάλληλοι, οι κάτοικοι της Αθήνας να δώσουν δυναμικό και αποφασιστικό «παρών» στις παλλαϊκές διαδηλώσεις της Θεσσαλονίκης, όλες οι δυνάμεις της ΚΟΑ του ΚΚΕ εργάζονται πυρετωδώς, ξεδιπλώνοντας μια πλατιά πολιτική εξόρμηση, ερχόμενες σε επαφή καθημερινά με χιλιάδες ανθρώπους, ενημερώνοντάς τους για τις εξελίξεις σε ζητήματα που τους αφορούν, για τις θέσεις και τις προτάσεις του ΚΚΕ και «κλείνοντας» συμμετοχές για τη Θεσσαλονίκη.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, πραγματοποιούνται καθημερινά περιοδείες και εξορμήσεις, ενώ η ΚΟΑ προετοιμάζεται για μεγάλη πανεξόρμηση με το «Ριζοσπάστη» της Κυριακής, έχοντας θέσει έναν πραγματικά φιλόδοξο στόχο διακίνησης της εφημερίδας. Η εξόρμηση θα εξελιχτεί και τη Δευτέρα με τον κυριακάτικο «Ρ», σε μια προσπάθεια να φτάσει η εφημερίδα σε μεγάλους χώρους δουλιάς που δε δουλεύουν την Κυριακή. Αλλωστε, η επιδίωξη για αύξηση της κυκλοφορίας του «Ρ» και, μέσω αυτής, της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του λαού της πόλης, της επαφής του με τη φωνή, τις θέσεις και τις προτάσεις του ΚΚΕ, υπηρετείται ήδη και με καθημερινές εξορμήσεις, ενώ κάθε δεύτερη Τετάρτη ομάδες μελών του Κόμματος και της ΚΝΕ, με επικεφαλής μέλη της ΕΠ της ΚΟΑ και των Αχτιδικών Επιτροπών της δύναμής τους, εξορμούν με το «Ρ».

Τις αμέσως επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν, μεταξύ άλλων, και οι παρακάτω περιοδείες:

-- Την Τρίτη, 10 Ιούνη, στις 3.30 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στο πολυκατάστημα «Λαμπρόπουλος», με τον Γ. Πέρρο, μέλος του Γραφείου της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

-- Την Τρίτη, 10/6, στις 7.30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στη ΔΕΗ στα Καμίνια.

-- Επίσης, την Τρίτη, 10/6, θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στους εργαζόμενους του Δήμου Νέας Σμύρνης, στις 6.15 το πρωί, με τον Αλέκο Μαρινάκη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Την Πέμπτη, 12 Ιούνη, στις 3.30 το μεσημέρι, στο «Πράκτικερ» Ταύρου, με την Χριστίνα Τσεντούρου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Την Πέμπτη, 12/6, περιοδεία στους εργατοϋπαλλήλους του Δήμου Γλυφάδας, στις 6.30 π.μ., θα κάνει ο Γ. Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Επίσης, την Πέμπτη, 12/6, ο Κ. Μπότσης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ, θα περιοδεύσει στους εργάτες του Δήμου Ηλιούπολης, στις 7 το πρωί.

-- Στις 17/6, στην «ΕΛΑΪΣ», στις 7.30 το πρωί, θα περιοδεύσει ο Π. Γρατσάνης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ