Τετάρτη 18 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μάθημα και στην... αυλή

Σοβαρά προβλήματα υποδομής καταγγέλλουν οι γονείς των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Ιλίου ζητώντας συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.

Σε επιστολή του προς τον υπουργό Παιδείας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Ιλίου - Αθήνας αναφέρεται ανάμεσα σε άλλα στο κτιριακό πρόβλημα, κάνοντας λόγο για ελλείψεις αιθουσών με αποτέλεσμα το μάθημα να γίνεται σε σκάλες, αποθήκες ή και στην αυλή του σχολείου. Αναφέρονται επίσης σε αίθουσες πρόχειρα χωρισμένες με νοβοπάν, με αποτέλεσμα και να είναι μικρές και να μην υπάρχει ηχομόνωση, ενώ μιλούν για «απαξιωτικό τρόπο» αντιμετώπισής τους όταν ζήτησαν συνάντηση με τη διοίκηση του ΟΣΚ για τα παραπάνω.

Παράλληλα, ο σύλλογος γονέων αναφέρεται σε κακή εφαρμογή των συμβάσεων μεταξύ των ιδιοκτητών λεωφορείων και της Νομαρχίας σε βάρος της σωστής μετακίνησης των μαθητών. Κοντά στα παραπάνω, καταγγέλλουν και προβλήματα στη λειτουργία του σχολείου με καθυστέρηση στην πλήρη ανάπτυξη του προγράμματος μαθημάτων. «Φέτος, το τελικό πρόγραμμα δόθηκε στους μαθητές αρχές Νοεμβρίου και ο τελευταίος καθηγητής ήρθε αρχές Ιανουαρίου», σημειώνουν, τονίζοντας ότι τα προβλήματα γίνονται κάθε χρόνο όλο και περισσότερα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ