Πέμπτη 19 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ
Πανελλαδική απεργία των εργαζομένων

Πανελλαδικά απεργεί σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή το προσωπικό του Εθνικού Κέντρου Αμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), σύμφωνα με τις κινητοποιήσεις που εξήγγειλαν ο Σύλλογος Εργαζομένων ΕΚΑΒ και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού ΕΚΑΒ (ΠΟΠΕΚΑΒ).

Κατά τη διάρκεια των απεργιών θα εργάζεται μόνο το προσωπικό ασφαλείας που είναι αναγκαίο για την κάλυψη των ζωτικών αναγκών. Οι εργαζόμενοι θα απέχουν από τις δευτερογενείς διακομιδές ασθενών (εξιτήρια, εργαστήρια, επιστροφές κλπ.) καθώς και από κάθε είδους κάλυψη εκδηλώσεων (πολιτικών, πολιτιστικών, συνεδρίων κλπ.).

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν διπλασιασμό των μάχιμων ασθενοφόρων ανά βάρδια στο λεκανοπέδιο της Αττικής, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, την ένταξή τους στα βαρέα και ανθυγιεινά, ειδικό συνταξιοδοτικό καθεστώς, την άμεση καταβολή των 176 ευρώ που έχουν δοθεί σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους, την αγορά στολών για το προσωπικό κλπ.

Οι εικοσιτετράωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις της ΠΟΠΕΚΑΒ που ξεκινούν σήμερα θα συνεχιστούν έως και τη Δευτέρα 23 του Ιούνη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ