Τρίτη 24 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες της Κομματικής Οργάνωσης Πειραιά

Η Κομματική Οργάνωση Πειραιά συνεχίζει την πολιτική εξόρμηση, διοργανώνοντας συσκέψεις - συζητήσεις της πολιτικής πρότασης του ΚΚΕ και συγκρότησης επιτροπών στήριξης του Κόμματος. Ξεχωρίζουν:

Σήμερα, Τρίτη 24/6

- Συγκέντρωση - συζήτηση της ΚΟ Τζανείου στις 3μ.μ., στην ταβέρνα «Ο Θανάσης», με ομιλητή τον Γιάννη Μανουσογιαννάκη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΠ.

Την Τετάρτη 25/6

- Η ΚΟ Ν. Φαλήρου, στις 7.30μ.μ., διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση στα Γραφεία της (Σμολένσκι 7, Φάληρο), με ομιλητή τον Μιχάλη Φιορεντή, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΠ.

- Η ΚΟ Β΄ Διαμερίσματος, στις 7.30μ.μ., διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση στην αίθουσα της ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 21, 1ος όροφος), με ομιλήτρια την Παπαδοπούλου Ελένη, μέλος της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΠ και Νομαρχιακή Σύμβουλο.

- Η ΚΟ Π. Κοκκινιάς διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση στις 7.30μ.μ., στα γραφεία της (Αγ. Αναργύρων 38), με ομιλητή το Λαμπρόπουλο Ηλία, μέλος της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΠ.

- Η ΚΟ Καμινίων, διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση στις 7.30μ.μ., στα γραφεία του Δ΄ Δημοτικού Διαμερίσματος, με ομιλητή τον Τζατζάνη Κώστα, μέλος της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΠ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ