Τρίτη 24 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα χρυσοφόρα... σκουπίδια!

Είναι γνωστό ότι στις κοινωνίες της «ελεύθερης αγοράς» τα πάντα είναι είδη προς εκμετάλλευση. Ακόμη και τα σκουπίδια, που μπορεί να αποδειχτούν χρυσοφόρα για το μεγάλο κεφάλαιο.

Με αυτό το σκεπτικό, λοιπόν, η κυβέρνηση διά του αρμόδιου υπουργού Εσωτερικών Κ. Σκανδαλίδη προανήγγειλε χτες νομοθετική ρύθμιση, με την οποία ο κρίσιμος για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία τομέας της διαχείρισης των απορριμμάτων παραχωρείται σε ιδιώτες. Και μάλιστα με... προίκα, αφού το 35% του σχετικού κόστους, θα χρηματοδοτείται από την κρατική επιχορήγηση προς τους δήμους που προορίζεται για έργα και υπηρεσίες στους δημότες τους. Και δεν είναι τυχαίο, βέβαια, ότι με την πρόταση αυτή συμφώνησαν και οι εκπρόσωποι των ηγεσιών (προσκείμενες σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΝ) ανώτατων οργάνων της Τοπικής και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης...

Μόνο που όλοι αυτοί «ξέχασαν» να πουν το σημαντικότερο: Το λογαριασμό και της νέας αυτής ιδιωτικοποίησης θα τον πληρώσει ο ελληνικός λαός με ακόμη μεγαλύτερες αυξήσεις των ανταποδοτικών τελών. Δοξάστε τους!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ