Σάββατο 28 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προσφορά

Γ. Τρικαλινός
Γ. Τρικαλινός
Στις μέρες της λαϊκής Αντισυνόδου στη Θεσσαλονίκη ζήσαμε τις συγκλονιστικές εκδηλώσεις αντίστασης κατά της συνόδου Κορυφής της ΕΕ στην οποία επιβεβαιώθηκε, για άλλη μια φορά, η αντιδραστικότητά της, η μετατροπή της σε δούλο και ουραγό των ΗΠΑ. Φάνηκε και πάλι πως προετοιμάζονται χειρότερες μέρες για τους λαούς.

Εζησα τον απόηχο των συγκλονιστικών εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη μέσω της τηλεόρασης του «902», αφού για αντικειμενικούς λόγους δεν μπόρεσα να παρευρεθώ και να τις ζήσω από κοντά. Χάρηκα ιδιαίτερα με την απευθείας αναμετάδοση και την αξιέπαινη προσπάθεια των δημοσιογράφων και τεχνικών του σταθμού μας. Το σταθμό της αλήθειας και της υπεράσπισης του δίκιου του εργάτη, των εργαζομένων, του λαού μας.

Ενιωσα ιδιαίτερη αγανάκτηση όταν από το κρατικό κανάλι της ΝΕΤ προβάλλονταν, ξανά και ξανά, ο πετροπόλεμος των προβοκατόρων γνωστών - αγνώστων, και φυσικά μερικά στιγμιότυπα από τις διαδηλώσεις άλλων φορέων χωρίς παλμό, χωρίς συνθήματα, σημαίες και πλακάτ. Τις δεκάδες χιλιάδες λαού που συγκλόνισαν την πόλη με τον παλμό και τα συνθήματά τους δεν τους είδαν...

Για την παραπέρα ενίσχυση του σταθμού μας, του «902», προσφέρω στη μνήμη του συντρόφου μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ, που φέτος συμπληρώθηκαν 6 χρόνια από το θάνατό του, 200 ευρώ.

ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ ΓΙΑΝΝΑ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ