Κυριακή 29 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η «φιέστα» της ΝΔ

Σε κομματική «φιέστα», που γίνεται σήμερα στη Λάρισα, θα παρουσιάσουν το «κυβερνητικό αγροτικό πρόγραμμα της ΝΔ» οι Κ. Καραμανλής και Γ. Σουφλιάς. Στόχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι να εκμεταλλευτεί την παρουσίαση αυτού του προγράμματος για επικοινωνιακούς λόγους, ενόψει και των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών. Προς τούτο έχει κινητοποιηθεί, εδώ και μέρες, ο κεντρικός και ο τοπικός κομματικός μηχανισμός του. Στο πλαίσιο αυτό αξιοποιούνται - με το αζημίωτο, φυσικά - τα ΜΜΕ, που προπαγανδίζουν, συνεχώς, τη σημερινή εκδήλωση, ενώ οι Τοπικές Οργανώσεις «βάζουν τα δυνατά τους», ώστε να υπάρξει πανθεσσαλική κινητοποίηση και να εξασφαλιστεί ότι θα γεμίσει ο χώρος όπου θα γίνει η παρουσίαση.

Ο μεγάλος ντόρος που γίνεται αφορά τις εντυπώσεις κι όχι, βεβαίως, την ουσία. Κι αυτό γιατί η ηγεσία της ΝΔ γνωρίζει ότι ο αγροτικός κόσμος δε συγκινείται από τις προτάσεις που περιλαμβάνονται στο αγροτικό πρόγραμμά της, οι οποίες δε διαφέρουν, επί της ουσίας, από αυτές που εφαρμόζει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, καθότι κινούνται κι αυτές στις κατευθύνσεις της αντιαγροτικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που ξεκληρίζει τη μικρομεσαία αγροτιά και δημιουργεί νέους τσιφλικάδες.

Αυτό ακριβώς θέλει, ενόψει εκλογών, να βγάλει από το μυαλό των αγροτών η ΝΔ και διοργανώνει «φιέστες», όπως η αυριανή της Λάρισας. Είναι, όμως, δύσκολο να τα καταφέρει...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ