Δευτέρα 20 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΒ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΚΕ
Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Την υβριστική επίθεση που εξαπέλυσε η Διοίκηση της εταιρίας «Λαμπρόπουλος», όταν προσπάθησε να σκίσει τις ανακοινώσεις του ΚΚΕ, που μοίραζαν μέλη του Κόμματος, κατά τη διάρκεια περιοδείας στο κατάστημα την περασμένη βδομάδα, καταδικάζει, με ανακοίνωσή της, η ΚΟΒ Εμποροϋπαλλήλων του ΚΚΕ.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση, μέλη της Διοίκησης προσπάθησαν να απαγορεύσουν την περιοδεία και να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους του καταστήματος, πράγμα, όμως, που δεν πέτυχε. «Οι εργαζόμενοι άκουσαν θετικά τη φωνή των κομμουνιστών και κατήγγειλαν τη στάση της εταιρίας», τονίζεται στην ανακοίνωση και συμπληρώνεται: «Καταγγέλλουμε την υβριστική συμπεριφορά του διευθυντή της εταιρίας κ. Στεφάνου, ο οποίος λειτουργώντας προβοκατόρικα είπε ότι οι κομμουνιστές και οι εργαζόμενοι που διεκδικούσαν έκλεισαν το ΜΙΝΙΟΝ και "τώρα ήρθατε να κλείσετε και το Λαμπρόπουλο"!»

Η ΚΟΒ Εμποροϋπαλλήλων δηλώνει ότι η τρομοκρατία και η φίμωση της φωνής του ΚΚΕ δε θα περάσει. «Το ΚΚΕ θα συνεχίσει να παλεύει μαζί με τους εργαζόμενους για κατάργηση της μερικής απασχόλησης και του ωρομισθίου, να μην περάσει η κατάργηση της Κυριακής αργίας, για δημοκρατία στους χώρους δουλιάς, για συγκρότηση του Λαϊκού Μετώπου, που θα βάλει φρένο στα σχέδια του κεφαλαίου και των εκφραστών του και στις επιθετικές προετοιμασίες των ιμπεριαλιστών και του ΝΑΤΟ εναντίον της Γιουγκοσλαβίας», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Καταλήγοντας, η ΚΟΒ Εμποροϋπαλλήλων καλεί τους εργαζόμενους να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ ως πρώτο βήμα καταδίκης, εναντίωσης και ανατροπής της κυβερνητικής πολιτικής και των σχεδίων κεντροαριστερής και κεντροδεξιάς κατεύθυνσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ