Δευτέρα 20 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Περιβάλλον

Α, ΝΑ ΚΑΙ μια φορά που, παρά την προεκλογική περίοδο που διανύουμε, ο πρωθυπουργός είπε την αλήθεια. Από την Κρήτη, την οποία επισκέφθηκε, δήλωσε με σαφήνεια ότι «η κυβέρνησή μας ενδιαφέρεται για το περιβάλλον».

Μονό που δε φρόντισε να διασαφηνίσει, αν πρόκειται για το... φυσικό περιβάλλον ή για το πρωθυπουργικό περιβάλλον...

Ο Γείτονας, πάντως, που τον συνόδευε είχε ένα χαμόγελο από τη μια άκρη του προσώπου ως την άλλη. Αυτός κατάλαβε τι εννοούσε και φυσικά χάρηκε, αφού ανήκει στο «περιβάλλον»!

Οσο για το φυσικό περιβάλλον, τι άλλο να πούμε; Είναι δυνατόν μια κυβέρνηση που ενδιαφέρεται γι' αυτό, να έχει στη θέση του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ τον... Λαλιώτη;

Ιδίως, όταν έχουν αρχίσει οι ετοιμασίες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες;

ΜΙΑΚΑΙ αναφέραμε τους Ολυμπιακούς, ο Σάμαρανκ ήταν χτες εδώ και ξεναγήθηκε στο σταθμό του Μετρό του Συντάγματος, που όπως θα έχετε καταλάβει διατίθεται πλέον διά... πάσαν νόσο.

Δήλωσε, μάλιστα, και ενθουσιασμένος με αυτό που είδε, εκφράζοντας την πεποίθηση του ότι θα λυθούν τα προβλήματα της Αθήνας.

Λογικό είναι, αφού δεν πλήρωσε αυτός τα παραπανίσια εκατοντάδες δισεκ., ούτε βέβαια, θα φύγουν από τη δικιά του τσέπη τα «πανωπροίκια» της «Αττικό Μετρό». Ασε που δε μένει σε αυτή την πόλη.

ΑΥΤΗ Η ΧΡΗΣΗ του ενεστώτα στις διαφημίσεις του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τα έργα που γίνονται στη χώρα είναι πραγματικά εκπληκτική: «Η γέφυρα Ρίο - Αντίρριο έχει μήκος 3,5 χιλιόμετρα», λέει.

Καλά δε σκέφτηκαν ότι σε μερικές βδομάδες οι ετεροδημότες, που θα πάνε να ψηφίσουν, θα περάσουν από την περιοχή;

Εκεί το μόνο που θα έχει μήκος 3,5 χιλιόμετρα (ή και παραπάνω) θα είναι η ουρά των αυτοκινήτων έξω από τα φέρι μποτ!

Κι αν δε μας πιστεύουν όσοι επιμένουν να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και είναι από την επαρχία, τους προκαλούμε... να περάσουν από τη γέφυρα και να αφήσουν εμάς τους οπισθοδρομικούς να πάμε με τον κλασικό τρόπο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ