Δευτέρα 20 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μήνυμα συσπείρωσης και από τα Γιάννενα

Στη δημοσιότητα δόθηκαν και τα ονόματα των υποψηφίων του ΚΚΕ στο Νομό Ιωαννίνων. Το ψηφοδέλτιο αποτελείται από ανθρώπους καταξιωμένους, που συμμετείχαν σε μικρούς και μεγάλους λαϊκούς αγώνες. Πρόκειται για τους: Γκουγιάννου Ολγα, Δρόσο Σοφοκλή, Μανώλη Κωνσταντίνο, Μουρεχίδη Ιωάννη, Σπύρου Αλέξανδρο, Τασούλα Απόστολο.

Αναλυτικά η παρουσίαση του ψηφοδελτίου θα γίνει σε συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Τρίτη, 21/3, στις 12.30 το μεσημέρι. Επίσης, η ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ ανακοίνωσε ότι η προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος θα γίνει στις 29 Μάρτη, στην κεντρική πλατεία.

Στο μεταξύ συγκροτήθηκε στα Γιάννενα Επιτροπή Πρωτοβουλίας που καλεί σε ενίσχυση του ΚΚΕ, «της μόνης φωνής ανυπακοής και αντίστασης στη βαρβαρότητα της νέας τάξης πραγμάτων, του βασικού πυλώνα οργάνωσης της λαϊκής αντίστασης και αντεπίθεσης», προκειμένου να ισχυροποιηθεί και το λαϊκό μέτωπο. Την Επιτροπή απαρτίζουν οι Ηλίας Πολύμερος, Αναστάσιος Νάστος, Δημήτριος Νούτσος και Ιωάννης Τσιμογιάννης.

Η επιτροπή καλεί μάλιστα αύριο, Δευτέρα, στις 9 το βράδυ, στο ξενοδοχείο «Ξενία» σε ανοιχτή συζήτηση για την κατάθεση προβληματισμού και προτάσεων για τη συμβολή όλων στη συγκρότηση του Μετώπου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ