Δευτέρα 20 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προεκλογικές δραστηριότητες της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Σήμερα, Δευτέρα: Συγκέντρωση στο Ιλιον, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου. Θα μιλήσουν η Αλέκα Παπαρήγα και οι υποψήφιοι βουλευτές Αγγελική Σαμούρη, Γιώργος Ρούσης και ο Αλέκος Βερναδάκης από την «Κομμουνιστική Ανανέωση».

Αύριο, Τρίτη: Συγκέντρωση στον Αγιο Δημήτριο, στις 7.30 μ.μ., στον πεζόδρομο Αλκινόου (ΙΚΑ). Θα μιλήσουν η Αλέκα Παπαρήγα, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Κώστας Καζάκος και ο υποψήφιος βουλευτής Αλέκος Βερναδάκης από την «Κομμουνιστική Ανανέωση».

Επίσης, την Τρίτη: Η Αλέκα Παπαρήγα και η Αλέκα Ζορμπαλά μέλος της Γραμματείας της «Κομμουνιστικής Ανανέωσης», θα επισκεφτούν το αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, στις 12 το μεσημέρι.

Τετάρτη, 22/3: Προεκλογική συγκέντρωση στη Λάρισα, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Ταχυδρομείου. Θα μιλήσουν η Αλέκα Παπαρήγα, ο Χαρίλαος Αρχοντής στέλεχος της «Κομμουνιστικής Ανανέωσης», ο Γιάννης Πατάκης και ο Αγις Παπαστεργίου υποψήφιοι βουλευτές στο Νομό Λάρισας.

Πέμπτη, 23/3: Η Αλέκα Παπαρήγα, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Κώστας Καζάκος και ο Αλέκος Βερναδάκης από την «Κομμουνιστική Ανανέωση» θα περιοδεύσουν στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ (Χαλκοκονδύλη 30) στις 10.30 το πρωί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ