Τρίτη 15 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Από σήμερα οι αιτήσεις των ετεροδημοτών

Από σήμερα Τρίτη, 15 Ιούλη, οι ετεροδημότες που επιθυμούν να ψηφίσουν στις εθνικές εκλογές και τις ευρωεκλογές στον τόπο διαμονής τους, θα μπορούν να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο δήμο όπου κατοικούν, στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών και ηλεκτρονικά.

Θυμίζουμε πως οι ετεροδημότες ψηφίζουν στον τόπο διαμονής τους για τους υποψήφιους της εκλογικής περιφέρειας, στους εκλογικούς καταλόγους της οποίας είναι εγγεγραμμένοι. Για παράδειγμα, ο δημότης - ψηφοφόρος του Δήμου Πατρών του Νομού Αχαϊας, που διαμένει στο Δήμο Αθηναίων, θα μπορεί να ψηφίσει στην Αθήνα τους υποψήφιους βουλευτές της εκλογικής περιφέρειας του Νομού Αχαΐας. Στην Αθήνα θα μπορεί να ψηφίσει και για τις ευρωεκλογές, όχι όμως για τις δημοτικές, κοινοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

Από το Δήμο Αθηναίων ανακοινώθηκε ότι οι ετεροδημότες μπορούν να προσέρχονται καθημερινά από τις 7.45 το πρωί έως τη 1.15 το μεσημέρι, στο δημαρχείο της πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ετεροδημότες μπορούν να απευθύνονται και στο τηλεφωνικό κέντρο 1464.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ