Τετάρτη 16 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
Για την οργάνωση της αντίστασης

Στις 6.30 το απόγευμα σήμερα η σύσκεψη που οργανώνει το ΠΑΜΕ

Σε οργάνωση της πάλης ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ενωσης που προωθούν το χτύπημα της πλήρους και σταθερής εργασίας, μετατρέποντας τους εργαζόμενους σε «απασχολήσιμους», έτοιμους προς εκμετάλλευση από το κεφάλαιο, καλεί όλους τους εργαζόμενους η Τοπική Γραμματεία Αθήνας του ΠΑΜΕ.

Στο πλαίσιο αυτής της οργάνωσης, η γραμματεία Αθήνας, διοργανώνει σήμερα σύσκεψη στις 6.30 το απόγευμα στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων (πλ. Κάνιγγος) και καλεί να συμμετέχουν σωματεία, συνδικαλιστές και εργαζόμενοι από το χώρο του Δημοσίου, των ΔΕΚΟ και των ΟΤΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη είναι σε εξέλιξη η επίθεση της κυβέρνησης με το νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή για την εφαρμογή της μερικής απασχόλησης στο Δημόσιο. Εκατοντάδες εργαζόμενοι συμβασιούχοι στους Δήμους της χώρας, πετιούνται στο δρόμο, μετά το τέλος των διάφορων ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ενώ ραγδαία είναι η εξάπλωση των διαφόρων «δουλεμπορικών» γραφείων, τα οποία, με νομοθετική βούλα της κυβέρνησης, μετατρέπουν τους εργαζόμενους σε «δούλους» που δουλεύουν χωρίς δικαιώματα για ένα κομμάτι ψωμί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ